Har du lyst til at blive dagplejer?

Hvis du har lyst til at blive dagplejer eller bare vil have mere info om jobbet, kan du få det herunder.

Er du et sted i livet, hvor du tænker at dagplejejobbet kunne være det helt rigtige for dig i en periode, så kontakt os endelig for at høre nærmere omkring jobbet.

Er du mand eller kvinde – og har du lyst til at gøre en forskel for de helt små børn, og motivationen for en hverdag hvor du selv planlægger indhold og tempo?

  • Har du lyst til at dygtiggøre dig pædagogisk, i sparring med andre kollegaer og dagplejepædagog, og måske senere uddanne dig videre?
  • Har du lyst til at sadle om fra andet fag, og tilgå et job i eget hjem, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt, og samarbejde tæt med forskellige familier?
  • Har du lyst til et tæt samarbejde med kollegaer i området, som du deltager i legestuen sammen med og oplever et fagligt fællesskab?
  • Er I et par som kunne være interesseret i at åbne jeres hjem op for dagplejebørn og ansættes som dagplejere sammen?

En ansættelse som dagplejer sker først gennem en boliggodkendelse, og dernæst en samtale, og efterfølgende en grundig intro. Læs mere om processen her

Efter ca. et års ansættelse tilbydes du en grunduddannelse.

Du behøver ikke have en særlig uddannelse for at blive ansat som dagplejer, men din ansættelse vil bero på en samlet vurdering af dine personlige kompetencer og dine erfaringer med andre jobs og i livet generelt.

Vi ser gerne at du er 25 år eller derover.

Du kan læse mere om jobbet og søge stillingen her!
____________________________________________________________________

Se relevant film omkring dagplejen og dagplejejobbet her på Instagram (link https://www.instagram.com/dagplejenvejle/)

Du er velkommen til at kontakte dagplejens souschef Pia Østergaard Hansen på phsen@vejle.dk eller mobil nr. 21 68 40 16.

Vi glæder os til at høre fra dig :)