Jeanette Nordby Hansen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 26286913 Adresse: Enggaardsvej 3, Vejle/Skibet

Velkommen til min dagpleje.

Lidt om mig: Jeg har været dagplejer siden 2017.
Jeg bor sammen med min mand Søren, vi har en voksen datter,og 2 børnebørn.

Vi bor i hus, hvor der er plads til børnene, såvel som inde og ude. Udendørs er der div. Køretøjer-legehus-sandkasse og rutchebane. Inde har jeg et stort værelse hvor børnene kan lege, samt en lang gang hvor vi spiller bold og laver gym/forhindringsbane, har også et værelse hvor vi spiser og laver kreative ting.
Vi tager også ladcyklen,og kører på opdagelse i nærmiljøet.

Mit hjem er uden dyr.

I min hverdag lægger jeg vægt på.

*At børn og forældre føler sig trygge og velkommen.
*Hverdagen skal gerne være forudsigelig og genkendelig. Jeg lægger vægt på, at give børnene en rolig,tryg og harmonisk hverdag, det at være barn, har en værdi i sig selv, og derfor lægger vægt på at barnet føler sig set, hørt og forstået.
*Børnene får omsorg og nærhed fra mig( knus,ros og accept)
*At børnene udvikler sig i deres EGET tempo.

Legestue: vi mødes en gang om ugen i legestue, her er vi fra morgenstunden, hvor børnene bliver afleveret, og hentet igen om eftermiddage. Vi er vi sammen med andre dagplejer og deres børn, og oplever at være en del af et større socialt fællesskab.Her laver vi forskellige ting ud fra vores lærerplaner “for at understøtte børns udvikling, læring og trivsel.

Forældresamarbejde: Det er vigtigt for samarbejdet omkring jeres barn, at vi sammen har en ærlig og åben dialog os voksne imellem. Det er vigtigt at fortælle mig hvis der er særlige udfordringer, som jeg skal tage hensyn til, eller arbejde med.Det kan være allergi,spise-sovevaner eller andet.

Er der noget, i er i tvivl om, eller undrer jer over, er i altid velkommen til at sige det og så tager i en god snak om det.

Vi spiser: morgenmad til dem der kommer tidligt.
*formiddagsmad ca. 8.30-9.00: Frugt/brød/grøntsager/vand
*Frokost ca. 10.45-11.00: brød med forskelligt pålæg/ varmt mad/grøntsager/mælk
*Eftermiddag ca 14.00-14.30: brød/frugt/grød/vand.
Hvis vejret er godt spiser vi gerne udenfor. Jeg lever op til dagplejens mad-og måltidspolitik og Sundhedsstyrelsen retningslinjer.

Jeg er tilknyttet en dagplejepædagog
Vores samarbejde består i sparring omkring det enkelte barn og dagplejejobbet, for at understøtte det enkelte barns udvikling,trivsel og læring.

I de år som dagplejer, har jeg deltaget i følgende kurser:
*Grundkursus for dagplejer
*Førstehjælp med løbende repetition
*Den styrkende pædagogisk læreplaner.

Glæder mig til at høre fra jer 😊