Annette Ibsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30545335 Adresse: Solvang 1, Ødsted og Jerlev

Jeg hedder Annette Ibsen, jeg er årgang 1963 og har været dagplejer 20 år og bor i Jerlev sammen med min mand Oluf.
Vi har to voksne børn, Thomas og Christina og 4 børnebørn.
Vores hjem er allergivenlig, da det både er røgfrit og vi ingen husdyr har.

Jeg bor i hus med stor have, hvor jeg har sandkasse, legehus, rutchebane og gode legearealer udenfor med fliser til udfoldelse med scooter og biler. Indenfor er der små forskellige lege miljøer.

Vi benytter også meget naturen og tumler på sportspladsen, legepladsen eller går tur ud til heste og lamaer og snakker, om de ting vi møder på vores vej.
Traktorer er der mange af ude på landet og børnene er vilde med se på dem.
Vi tager også madpakker med ud i naturen og finder et godt sted at spise dem.

Jeg arbejder ud fra den nye styrkede læreplan, hvor jeg vægter tryghed, omsorg, læring og gode relationer børnene i mellem. I dagplejen er der fokus på børns ret til at lege, øve, lære og udvikle sig i deres eget tempo, og jeg vægter højt, at børnene bliver hørt, set og får masser af omsorg og tryghed.
Derudover arbejder jeg med, at jeres barn bliver selv hjulpen og klar til børnehave og tiden fremover.

Dokumentation af hverdagen: samtale med forældrene, billeder og en lille udstilling af, hvad vi har lavet af kreative ting.

Vi har heldags legestue i Ødsted (Boblen) ved hallen en dag om ugen. Her bliver børnene afleveret og hentet. I legestuen lærer børnene andre børn og voksne at kende og blive trygge ved dem. Det har stor betydning, når børnene skal i gæstepleje ved ferie, kursus og sygdom.

Måltiderne er sunde og varieret og også ofte økologiske. Der servers mad 3 gange om dagen: formiddag, frokost og eftermiddag

At have et godt forældresamarbejde er vigtigt. Jeg vægter åbenhed og ærlighed højt og at være i en god dialog omkring barnet.

Dagplejepædagogen er min tilsynsførende. Hun kommer på anmeldt og uanmeldt besøg. Vi har et tæt samarbejde og hun følger med i børnenes trivsel og udvikling.

Kurser: PGU og ICDP og udvidede læreplaner og obligatorisk førstehjælp

Med venlig hilsen
Annette