Lone Wolff Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544397 Adresse: Hørvænget 17, Ågård, Gravens og Øster Starup

Jeg hedder Lone Wolff og er født i 1974. Jeg bor Hørvænget 17.
Jeg er gift med Frank (2004) Vi har 2 børn fra 2001 og 2004.
Jeg er uddannet social¬- og sundhedsassistent og var fast nattevagt i 10 år.
I februar 2007 blev jeg dagplejer og er meget glad for at have med børn at gøre. Jeg har grunduddannelsen for dagplejere, kursus udvidet førstehjælp, ICDP (International Child Development Program) I september 2019 begyndte jeg at læse og i august 2020 blev jeg færdig som pædagogisk assistent.

Jeg er ikke ryger og har ingen husdyr, men vi kan godt lide at komme ud og se køer, heste og høns mm.

Vi elsker at være ude og bruger meget min lukkede have, hvor der er en sansegynge, 2 rutsjebaner, et legehus, en sandkasse og diverse køretøjer. På vores gåture, øver vi i at gå ved siden af barnevognen og finde ting i naturen. Hvis stemningen en dag ikke er til ude liv, hygger vi indenfor på legeværelset, hvor der er indrettet små legemiljøer.

Jeg elsker at se udviklingen hos det enkelte barn og at de bliver rustet godt til at kunne klare sig i børnehaven og videre frem i livet. Selvstændighed og selvhjulpet hed vægtes højt så børnene får lov til det, de kan, ellers øves/guides de til det. Børnene skal selv lære at tage deres tøj af og på, så det øver vi meget.
Jeg kan godt lide at synge med børnene, at kigge og læse i bøger med dem. At høre musik, danse og hoppe til det.
Vi følger årstiderne/ traditionerne og fejrer fastelavn, påske, jul og fødselsdage.
Jeg lægger vægt på at få børnene til at føle sig trygge og kan godt lide at give dem et kram, når de kommer om morgenen og når de skal hjem om eftermiddagen. På den måde ønsker jeg at give børnene den tryghed og nærvær, det er at være i dagpleje.
Et par gange om ugen sender jeg billeder på Aula af børnene samt lidt tekst til forældrene. Så kan I som forældre også følge med i, hvad vi laver og spørge ind til det.
En gang i ugen er vi i heldagslegestue sammen med 8 andre børn og 2 kollegaer. Vi hygger sammen enten i form af en skovtur, besøg på legepladsen eller indendørs aktiviteter i legestuen. Børnene vænner sig til at skulle forholde sig til flere børn og danne relationer til andre.
Forældresamarbejdet spiller en stor rolle. Derved trives børnene også. Tillid vægtes højt. At forældrene har tillid til mig og jeg ligeledes til dem.
Af måltider i dagplejen får vi gerne formiddagsmad omkring kl. 9. brød og 3-4 forskellig slags frugt. Frokost kl. 11 som består af rugbrød, kødpålæg/fisk og forskellige grøntsager til. Eftermiddagsmad fra 14.30 ca. brød/kiks og 3-4 forskellige slags frugt. Drikkevarer er vand og letmælk. Jeg går meget op i at lære børnene, at måltidet er det sted, hvor gode madvaner skabes og der, hvor vi er i fællesskab skaber en god stemning omkring måltidet.
Jeg har et godt samarbejde med min dagplejepædagog. Hun er god til at komme med det samme, hvis jeg har brug for hjælp eller sparring
Glæder mig til at passe jeres børn.