Pernille Lund-Brøchner Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543220 Adresse: Agerbølvej 17, Give/Farre/Grønbjerg/Langelund

Hvem er jeg
Jeg hedder Pernille Lund-Brøchner, er født i 1976 og bor sammen med min mand Kasper i Give. Sammen har vi 2 drenge, Alexander fra ´03 og Valdemar fra ´06. Vi har en stor kat, Totte, som i helt sikkert vil møde i hverdagen, en gammel og helt rolig kat. Vi bor i et røgfrit hjem.

Jeg er uddannet pædagog i 2002 og har siden arbejdet med børn fra 0-6 år. I juli 2007 flyttede vi til Give fra Sjælland, hvor jeg startede som dagplejer for de kære små i Vejle kommune. Et meget meningsfyldt og vigtigt arbejde for mig.

Nogle af mine nøgleord er: Tryghed, omsorg, nærvær, glæde, leg og læring.

Vores rammer
Jeg tilbyder et dejligt og trygt dagplejehjem med rigtig gode omgivelser og vægter meget højt at der er tid, ro og plads til det enkelte barn, der er ingen stress og jag og det er vigtigt for mig, at alle børn føler sig som en del af fællesskabet i vores lille gruppe. Min fornemmeste opgave er at sørge for at børnene får en god og rar dag her hos mig og jeg vil understøtte og udvikle børnenes i deres forskellige kompetencer.

Vi har er stort legeværelse og et stort køkken/alrum hvor vi kan boltre os. Vi laver Yoga, motorik, synger og danser, er kreative, vi maler, tegner, bager og børnene bliver inddraget i de daglige gøremål. - Børnene lærer at blive selvstændige og dygtige til at tage tøj af og på selv. Udenfor har vi en dejlig stor og åben have med masser af plads, gynger, sandkasse, rutsjebane, legehus, motorcykler osv.

Vores udeliv
Jeg er certificeret grønne spirer dagplejer igennem friluftsrådet, hvilket vil sige vores hverdag har lidt mere fokus på naturen og alle dens muligheder. Vores mål er at være ude hver formiddag og om sommeren er det ofte hele dagen, helt afhængig af børnegruppen og mindst en gang om ugen er vi på udflugt i naturen. Vi benytter os af tilbuddene i vores nærmiljø. Vi har det dejlige anlæg hvor vi leger og udfordrer os motorisk, vi går i skoven, roder i skovbund, undersøger dyrene, ”smager” på naturen, kælker og leger på legepladsen. Vi cykler ud i det blå med vores ladcykel, besøger museumsskoven og dens naturlegeplads med madpakker og et besøg hos en kollega kan også forekomme:-).

Jeg lægger stor vægt på et godt og tæt forældresamarbejde med dialog og åbenhed begge veje. Det er utrolig vigtigt at vi sammen kan dele stjernestunder, barnets trivsel og udvikling og hvad der ellers har relevans for at give barnet en god hverdag, både her og hjemme hos jer. Billeder og relevante beskeder vil tilgå jer i vores nye kommunikationssystem Aula.

Kost
Jeg tilbyder børnene sund og varieret kost i løbet af dagen og følger vejle kommunes kostpolitik. Jeg tilbyder i min dagpleje formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.
Hvis der er allergier eller andre hensyn er det vigtigt der gives besked. Ved særlig kost skal dette selv medbringes.

Vores legestue
Er et fantastisk samlingssted hvor vi er en dag om ugen, børnene møder ind og hentes i legestuen på Birkevej 5. Vi glæder os til denne dag som er fyldt med venner, sjov, leg, udeliv, aktiviteter og hygge på kryds og tværs af dagplejere og børn. Vi lærer de andre børn og voksne at kende og vi lærer at fungere i større "flokke" og gør os klar til børnehaven. Vi voksne sparrer med hinanden, udveksler ideer og erfaringer og udvikler den faglighed vi bruger i vores arbejde.

Min uddannelse
Vi arbejder konkret med de nye lærerplaner både hjemme og i legestuen. Af relevant kursus og uddannelse har jeg
• Pædagoguddannelsen
• ICDP
• Inklusion
• 1.hjælp
• De nye lærerplaner
• For tidligt fødte.

Vores pædagog
Min tilsynsførende pædagog er min nærmeste samarbejds- og sparringspartner. Hende snakker og udveksler jeg med både fagligt og personligt og hun vil jævnligt komme i vores hjem. Hun er altid til rådighed. Vi snakker om børnenes trivsel og udvikling og hvis jeg har brug for gode råd og ideer, så er hun altid klar. Når I har sagt ja til pladsen og er startet op i dagpleje, vil I blive indkaldt til et opstartsmøde med pædagogen og jeg.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig i min åbningstid for evt. besøg eller flere spørgsmål.