Bitten Constance Winther Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544968 Adresse: Borggårdsparken 82, Børkop

For mig er det meget vigtigt at give børnene en tryg og positiv hverdag, og lære dem, at med et smil og et godt humør kommer man langt.
Jeg gør mig meget umage med at lære børnene selvhjulpenhed - lære dem de ting de skal kunne rent fysisk, når de forlader mig som 3 årig (spise selv, gå, tale , tage tøj på, behandle andre pænt osv.)

Jeg sætter også stor pris på at give dem nogle gode oplevelser i hverdagen.
Vi går tit tur og snakker om de spændende ting vi altid møder på vores vej. Vi leger i haven, går i skoven, besøger ænderne. Vi tager på legepladsen, og hver 14 dag tager vi i heldagslegestue i Bamses Hus, da jeg syntes det er vigtigt børnene også lærer at lege med nogen børn, de ikke leger med hver dag.
Vi besøger børnehaverne i byen ind imellem, da det gør skiftet fra dagplejen til børnehaven lettere når de kender personalet og omgivelserne.
At synge og danse sammen , lave yoga, læse historier, spille billedlotteri eller puslespil, male, tegne og bage er nogle af de ting vi holder af at lave, når det er dårligt vejr, og vi leger indenfor.
Fri leg for børnene, er noget de holder meget af, så de på den måde også lærer at bruge deres fantasi.
Til måltiderne hygger vi os – snakker f.eks om dagens oplevelser og jeg forsøger at tilbyde børnene en sund og varieret kost.

Jeg sætter stor pris på et godt samarbejde, ærlighed og åbenhed med jer forældre og ikke mindst respekt for hinanden i hverdagen.
Jeg har et godt samarbejde med min dagplejepædagog. Hun kommer og besøger børnene og for at se om børnene trives godt og her er rart.

Jeg er født i 1962 og er oprindeligt uddannet lægesekretær, som jeg havde den glæde at arbejde som i 10 år.
Da jeg altid har været utrolig glad for børn, besluttede jeg at søge job som dagplejer i 1991 og som i kan se har jeg haft mange dejlige år og minder med de små siden, gennem mit arbejde med dem.
Jeg er gift med Erik som er typograf og arbejder i Kolding, og vi har selv 3 voksne børn. Vi er et ikke ryger hjem.