Hanne Elisabeth Schøn Dagplejer
Send e-mail Telefon: 51857338 Adresse: Baunevej 15, Grejsdalen

Lidt om mig selv: Jeg hedder Hanne og har 3 børn, som alle er flyttet hjemmefra. Er gift med Lars og vi har en lille Yorkshire Terrier Elliot, som er sød og børnevenlig.

Jeg kommer fra Aalborg og flyttede til Vejle i 2010. Jeg arbejdede som dagplejer ved Aalborg kommune i 3 år inden jeg flyttede til Vejle. Ellers er jeg uddannet social og sundhedshjælper og har været inden for hjemmeplejen i mange år, inden jeg blev dagplejer.

I min dagpleje glæder jeg mig hver dag til at møde børn og forældre, Jeg lægger vægt på samarbejde, omsorg og leg. Jeg tager hensyn til det enkelte barns udvikling og behov og arbejder på at barnet får en hjemlig, rolig, tryg og stabil hverdag.

Min hverdag i dagplejen: At kunne give børnene en tryg og rolig hverdag, hvor børnene er glade for at være i dagplejen. Hvor de udvikler sig alderssvarende både motorisk og sprogligt, igennem samværet med mig og med de andre børn igennem leg.

Jeg prioriterer højt at komme ud og få frisk luft så godt som hver dag. Gode inde- og ude-aktiviteter med masser af muligheder for fysiske udfoldelser, f.eks. bage, synge/danse til højt musik og hvor discokuglen er i gang, ture i skoven, hvor de kan udforske livet igennem leg.

Jeg er tilknyttet en legestuegruppe I Grejsdalen, hvor vi er 3 dagplejere der mødes i klubhuset ved stadion.

I legestuen lærer børnene at være sammen med andre børn I trygge omgivelser, hvor samspillet og socialisering er en vigtig proces. Hvor børnene kan hjælpes til at udvikle færdigheder, normer og personligheder, så børnene bliver klar til børnehave.

Forældresamarbejde er en vigtig del af hverdagen, hvor dialogen imellem forældre og dagplejer i fællesskab kan fremme barnets udvikling og er meget bevidst om at barnets trivsel er det allervigtigste – for jer som forældre

Der spises rugbrød m/pålæg og grønt/frugt hver dag, en sund og alsidig/varieret kost

Min pædagog får jeg råd, vejledning og hun er min sparringspartner i forbindelse med børnenes udvikling og trivsel.

Jeg har som kommunal dagplejer gennemgået følgende uddannelser: Dagplejens grunduddannelse Inkluderende pædagogiske miljøer i dagplejen

Glæder mig til at møde jer i min dagpleje!