Lene Nygart Carlsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30545058 Adresse: Buen 2A, Børkop

Velkommen til Lene's gæstedagpleje.

Jeg hedder Lene Nygart Carlsen. Jeg ansat som gæstedagplejer i et hus, der bliver anvendt som legestue for dagplejere i Børkop og omegn.
I dette hus arbejder jeg på 1. salen, i et dejligt, hyggeligt og stort rum, hvor jeg kan passe op til 5 børn fra mine kolleger, hvis de måtte have ferie eller der er sygdom.
Det at være i samme hus som mine kolleger, gør, at jeg kan ses/mødes med børn, som jeg på et tidspunkt skal passe, og de kan komme et smut op og se de omgivelser, de skal være i, enten sammen med deres dagplejer eller med deres forældre.

Min baggrund:
Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i daginstitution i 10 år. Først i børnehave og dernæst i vuggestue, hvor jeg blev inspireret til at arbejde med aldersgruppen 0-3 årige.
Fra 2008-2019 har jeg været dagplejer i Børkop, og har siden da arbejdet som gæstedagplejer.

I mit daglige arbejde vægter jeg meget højt, at børn, såvel som forældre oplever TRYGHED ved mig, da det at skulle forholde sig til en ny omsorgsperson, kan være svært.
Derfor er det vigtigt for mig at være ÅBEN og UDADVENDT og at have en DIALOG voksen til voksen, for lige nøjagtigt at kunne vide, hvilke specifikke behov, det enkelte barn har, som jeg modtager, for på den bedste måde, at kunne opfylde de behov.

At have EMPATI, er for mig, selvfølgeligt, for at jeg kan sætte mig i det lille barns sted, hvis det f.eks. har svært ved afsked med forældre, men også at have forståelse for, at det kan være svært for forældre, at skulle aflevere sit barn et nyt sted, end i de trygge og vante omgivelser.

RUMMELIGHED er af stor betydning for mig; at kunne møde/anerkende alle børn, om det er det lidt stille barn, der lige skal se tingene an, eller det barn, der har mere brug for at udfolde sig/ blive udfordret.
En god dag hos mig, er en dag, hvor alle børn trives, hvor de føler sig set og hørt, og er med i det sociale fællesskab.

Jeg prioriterer meget at være UDENDØRE så vidt, det er muligt. Jeg sætter pris på at komme ud og lege på legepladsen, der er ved legestuen, og der har vi mulighed for at være SOCIALE med andre børn, der er på stedet, men vi kan også benytte et område, hvor vi kan være vores egen lille enhed.
Desuden er en gåtur i nærområdet til bla. ænder/Vandmølle/legeplads, samt deltagelse i fælles aktiviteter med kolleger også vigtigt for mig at være med i, så børnene også møder de børn, de er vant til at færdes med.
Jeg er tilknyttet en legestue gruppe med 2-3 andre dagplejere, og vi er sammen i heldagslegestue hver 2. uge, i det omfang, det er muligt for mig, i forhold til de børn, jeg måtte have de dage.

Her var lidt om, hvad jeg står for.
Jeg glæder mig til at tage imod jer og jeres børn.
Har I spørgsmål eller er I i tvivl om noget, skal I være velkomne til at kontakte mig på tlf. 30545058 eller evt. aftale mulighed for et besøg.
Mvh. Lene Nygart Carlsen 🙂