Diana Jørgensen Hansen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30545398 Adresse: Hærvejen 243, Vonge og Kollemorten

Jeg har været dagplejer siden 2007.

Min mand og jeg bor på en lille ejendom. Vi har 3 børn, som alle er flyttet hjemmefra, en hund og en kat. Vi har æsler på marken, som går lige ved siden af vores legeplads. Dem kigger vi ofte på, snakker om og fodrer.

Jeg er en meget glad, ærlig og åben person.

Jeg gør meget ud af at informere de enkelte forældre om, hvad vi netop har lavet i dag. (Jeg gør meget ud af at møde børnene i øjenhøjde,) så både børn og forældre hver dag føler sig velkomme, set og hørt.

Jeg møder børnene i øjenhøjde og tager udgangspunkt i det enkelte barns udvikling. Det giver mig en god fornemmelse af det enkelte barn. Jeg vægter meget, at børnene er trygge og glade.
Når børn er i trygge omgivelser så er de motiverede til at lege og modtage læring. Jeg Støtter børnene i at danne venskaber gennem leg, det er gennem legen børnene udvikler sig. At se to børn finde ud af at lege sammen eller lege den samme leg parallelt, gør mig glad. F.eks. at de kører på scooter på gården pladsen og samler sten i vognen eller laver mad i sandkassen til hinanden.

Jeg holder meget at bruge det uden dørs rum, der er mange muligheder for børnene at udfolde sig på. Jeg har en stor legeplads, hvor der er motoriske udfordringer. Derudover har jeg en skov-trylleskoven, med en sti, hvor vi kan gå på opdagelse efter regnorme og nogle af de mange vinbjergsnegle vi har og som vi skriver nr. på. Vi går ofte tur rundt i haven, kigger på blomster, sætter os på en stor sten og snakker om naturen. Vi følger årstiderne, sår, planter, og ser det spire og senere høster vi. Vi har en traktor i vores skur, som vi også lige skal ind og kikke på. Jeg er ude hver dag, da jeg siden 2012 har været natur dagplejer, jeg arbejder ud fra friluftsråddet ”De Grønne Spire kriterier”, så hos mig er der ikke dårligt vejr, kun dårligt påklædning. www.grønnespire.dk

Jeg vægter en hyggelig stemning ved måltider som vi ofte spiser udendørs. Jeg serverer mad efter sundheds styrelsens anbefalinger.

Jeg støtter børnene i at bliver selvhjulpne i alle hverdagens små rutiner.

Jeg er i heldags legestue en gang om ugen sammen med to kollegaer.

Jeg samarbejder med min pædagog som også kommer på uanmeldt besøg. Vi sparrer sammen både med råd og vejledning.