Helle Mikkelsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30542876 Adresse: Baunevej 13, Grejsdalen

Jeg hedder Helle Mikkelsen og bor på Baunevej 13 i Grejsdalen. Et lille kvarter som støder op til Grejsdalsvej og for enden af vejen skoven, som vi bruger rigtig meget tid i, da det giver børnene så meget både til deres psykiske og kropslige velbefindende. Her er højt til loftet og rige muligheder for at styrke både deres motoriske færdigheder samt sanserne, hvilket har stor betydning for deres kropslige udvikling og tiltro til egne evner.

Jeg har været dagplejer siden 1995. Har tidligere arbejdet med udviklingshæmmede og ældre mennesker, samt været på fabrik en kort periode.

Jeg har en kæreste samt 2 voksne drenge.

Min dagpleje er indrettet så jeg i samspil med børnene bedre kan kreere de læringsmiljøer som vi ønsker, uden alt for mange fastlagte rammer.

For mig er det vigtigt at de enkelte børn har mulighed for at blive tilgodeset bedst muligt, selvfølgelig med hensyn til hele gruppens trivsel. Jeg forsøger at skabe rammer så børnene føler sig trygge. At give dem små udfordringer, så de udvikler sig, samt lære dem om hvad et godt fællesskab indeholder, da det kan gavne dem fremadrettet i både børnehave og skole.

Jeg laver en lille mappe hvor jeg gemmer børnenes tegninger og kreationer samt lidt faglig dokumentation fra børnenes hverdag. Derudover vil i modtage billeder og små fortællinger i AULA.

En gang i ugen mødes jeg med mine kollegaer i legestuen, hvor vi spiser og hygger os sammen med børnene fra morgen til om eftermiddagen. Vi deler fagligt viden samt planlægger arrangementer og tiltag, som i nogle gange vil blive inviteret til.

Min dagplejepædagog er en vigtig del af mit arbejde med jeres børn, da jeg kan dele mine tanker, ideer og faglig sparring omkring mit arbejde med hende. Hun kommer c. hver anden måned og selvfølgelig oftere hvis jeg har brug for hende. Hun deltager også i vores opstartssamtale, så i vil hurtigt få mulighed for at møde hende.

I forældre er ligeledes en vigtig brik i samarbejdet med at give jeres børn en så god tid i dagplejen som muligt. Så jeg er åben for ideer og tanker der kan tilgodese jeres barns hverdag. Skal selvfølgelig være foreneligt med ønsker for de andre børn. Med en daglig god kommunikation kan vi sammen skabe det bedste læringsmiljø for jeres barn.

Børnene får en sund og alsidig kost hos mig.