Gitte Roed Mortensen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544709 Adresse: Kastanievej 21, Uhrhøj

Jeg hedder Gitte Mortensen og er født i 1967. Jeg har været dagplejer i 25 år. Jeg er gift med Erik og sammen har vi 3 sammenbragte børn, svigerbørn og 8 dejlige børnebørn. Børnebørnene kommer ofte i vores hjem på Kastanievej. 

Der er en hund i mit hjem, som børnene har stor glæde af - men aldrig alene med.

Jeg har et dejligt legeværelse med plads til læring; der er læse hjørne, køkken- og frisørhjørne og værelset har adgang til mit køkken.

Som dagplejer lægger jeg vægt på god og varieret kost, samt den læring ved at hjælpe med at dække bord, smøre mad og tage af igen osv.

Jeg arbejder ud fra den nye styrket pædagogiske læreplaner, hvor børnesyn er i højsæde - at børn bliver set, hørt og forstået. Som dagplejer justerer jeg mig efter børnegruppen og det enkelte barn.

Vi bruger udelivet og naturen rigtig meget i min dagpleje, hvor der er højt til himlen og alle sanser bliver brugt.

Jeg elsker alle traditioner og synes det er en vigtig del at have med. 

Jeg ligger meget vægt på at arbejde i det hjemmelige miljø og den lille gruppe, hvor børnene kan udvikle sig i sit eget tempo.
Det store fællesskab lærer vi i legestuen, et godt sted at være mange og lære at være tryg i den store gruppe. 

Jeg ligger stor vægt på et godt og åbent samarbejde med forældre og dagplejepædagogen. Dagplejepædagogen er tilknyttet min dagpleje - hun kommer her som min samarbejdspartner og i forældre kan også altid få en dialog med hende. 

Med venlig hilsen
Gitte