Malene Irene Uldahl Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544659 Adresse: Lyngparken 23, Give/Farre/Grønbjerg/Langelund

Vi bor i hus i Langelund, på en stor grund med egen legeplads og nabo til skoven, som vi gerne kommer i. Vi har hund, som dog ikke er sammen med børnene.
Jeg har en el cykel, med plads til fire børn og den er god, både når vi vil længere omkring, eller blot på en lille tur.
Jeg serverer overvejende sund dansk mad efter årstiden, men har I særlige ønsker, kan vi sikkert også løse det.
I mit arbejde skaber jeg en tryg og udviklende hverdag for børnene, hvor inklusion og et godt forældresamarbejde er vigtigt for mig. Det er vigtigt for mig, at møde børnene hvor de er i deres udvikling (NUZO) for på bedste måde, at kunne hjælpe Jeres barn til en god start på livet.
Jeg lægger jævnligt billeder samt korte beskeder på AULA, så I som familie kan følge lidt med ud over den daglige snak.
Jeg prioriterer højt, at vi kommer ud (helst hver dag). Her er “højt til loftet” og frisk luft, vi får brugt kroppen, fantasien og naturen.
Vi tager i heldagslegestue i Give en gang om ugen (der kan være forhold eks. ved nye børn der gør, at vi ikke kommer afsted).
Jeg får jævnligt besøg af dagplejepædagogen, som er tilknyttet min dagpleje. Vi har en dialog om børnenes trivsel og udvikling, det er også pædagogen som sætter gang i særlige forløb eks. fysioterapi. I kan som forældre altid kontakte pædagogen hvis i har brug for det.
Jeg har været dagplejer siden 1998 og er/har været på uddannelse og kurser løbende indenfor faget.
Jeg er gift og sammen har vi to voksne døtre.
Har i lyst til, at høre mere, er I velkommen til at ringe til mig.