Simone Beck Jensen Dagplejer
Telefon: 24452041 Adresse: Børkop Huse 65, Børkop

Velkommen hos Dagplejens Solsikker ved Simone

Mit navn er Simone, og jeg er bosat her i Børkop sammen med min kæreste Rasmus og vores to børn, Theo og Emily fra hhv. 2018 og 2021.
Vi har boet i Børkop siden 2021 og er meget glade for området og foreningslivet, som vi også deltager aktivt i.

Min dagpleje kalder jeg Dagplejens Solsikker🌻 Jeg ser jeres barn som et lille frø, der bliver sået hos mig. Jeg vander det, overøser med kærlighed, nysgerrighed, åbenhed, leg og læring - som får blomsten til at spire og gro, ligesom jeres barn vil. Med tiden er blomsten klar til at blive plukket, ligesom jeres barn vil være klar til børnehave. Jeg vægter meget højt at hjælpe med at gøre jeres barn så selvhjulpen ift. alder, så tingene bliver lidt mere lige til for barnet, når det næste store skridt skal tages.

I min hverdag vægter jeg samspillet mellem jer forældre, barnet og jeg højt. Jeg sætter en stor ære i åbenhed og ærlighed os imellem, for sådan kommer vi længst og hjælper jeres barn med de bedste forudsætninger.

Jeg tilpasser dagligdagen efter hvilken børneflok, jeg har. Vi bruger meget tid ude og er gerne ude hver dag, så vidt det er muligt. Det kan enten være på gåtur, ud at se på dyr, en tur på legepladsen, en tur i skoven eller hjem til en kollega. Derudover bruger vi også vores have, hvor der er gode legemiljøer til sandkasseleg, legehus med køkken og plads til at køre en tur på scooter eller med dukkevogn. Derfor er det vigtigt at jeres barn har overtøj og sko med, der passer til årstiden.

Indenfor er køkken alrummet og legeværelset åbent for børnene. I stuen leger vi tumlelege, vi laver yoga, danser vilde/sjove danse og bygger huler. Inde på lægeværelset sker vores lidt mere dybe og nære leg. Vi kan godt lide at læse bøger og synge. Legeværelset byder derudover på forskellige legemiljøer som køkken med massere af lækker og farverig mad, mulighed for at lege med bondegård og alle dens dyr, bygge tårn med klodser, klæde sig ud og se sig i spejlet eller sidde i vores læsehjørne og slappe af med en bog.

Jeg tilbyder 3 måltider om dagen. Formiddagsmad - typisk en hjemmelavet bolle med frugt - mellem kl 8-9. Middagsmad - alt godt blandet, både lune og kolde retter, og altid med tilbud af grønt til - kl. 11 ca. Eftermiddagsmad er når børnene er vågnet fra lur. Typisk mellem 14-15. Dette vil være noget brød og frugt. Jeg bager hver morgen og sørger for, at børnene får god og varieret kost, når de er hos mig.

Jeg går meget op i traditioner som jul, fødselsdage, påske o.lign., hvor jeg, i samråd med jer forældre, vil hygge lidt ekstra med børnene og have lidt lækkert til dem. Fx. En æbleskive til jul eller lidt lækker til fødselsdag.

Hver uge går vi i heldags legestue i Bamses Hus i Børkop med andre kollegaer og deres børn. Her skal jeres barn afleveres og hentes 1 gang i ugen. Enten har barnet selv barnevogn med, eller vi kan stille en lånevogn til rådighed. Legestuen er med til at styrke jeres barns sociale fælleskaber og lære andre børn og voksne godt at kende.

Jeg deltager løbende i kurser og har hele tiden et opdateret førstehjælpskursus.

Jeg får anmeldte og uanmeldte besøg af min tilsynspædagog, som jeg også har et rigtigt godt samarbejde med. I vil møde hende til et opstartsmøde kort efter, jeres barn er startet hos mig.

Jeg vil glæde mig meget til at tage imod jer og jeres barn. 🌻✨

Mange hilsner,
Dagplejens Solsikker ved Simone 🌻