Betinna V. Dinesen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 20592733 Adresse: Baskærvej 37, Egtved

Jeg hedder Betinna og er født i 1990. Jeg har 5,5 års erfaring som dagplejer fra en anden kommune inden jeg i 2023 blev ansat i Vejle kommune. Jeg er gift med Nicki og sammen har vi 2 børn Mikkel som er fra 2014 og Freja som er fra 2017. Vi har også 2 små katte som både er inde og udenfor. Mit hjem er røgfrit.

For mig er det vigtigt, at dagplejen er et sted, hvor der skabes en tryg og forudsigelig hverdag for børnene, med god tid til det enkelte barn og til at skabe tætte relationer mig og børnene imellem.

Jeg bor i et lille hus ude i en dejlig landlig natur, hvor vi vil lege udenfor på legepladsen eller gå på opdagelse i vores store have på 1,2 ha. Vi er ude i naturen og følger årstiderne og giver os tid til ro og fordybelse.

Når vi er indenfor, foregår hverdagen i køkken-alrummet og på legeværelset, hvor vi leger, øver os på sange (fagter) og dialogisk læsning.

Jeg er i heldags legestue en gang om ugen sammen med andre kollegaer, hvor vi arbejder med den nye styrkede pædagogiske læreplaner.

Jeg serverer en sund og varieret kost og følger dagplejens kostpolitik.
Vi spiser formiddagsmad ca. kl. 9 (brød og frugt)
Frokost ca. kl. 11.30 (som oftest vil være rugbrød og grønt)
Eftermiddagsmad ca. kl. 14.30-15 (brød og frugt)

Jeg mener forældresamarbejdet er vigtigt og vægter åbenhed og ærlighed meget højt. Der er vigtigt for mig, at I som forældre er trygge ved at aflevere jeres barn i dagplejen, da det vil afspejle sig i barnets trivsel.

Min pædagog kommer på både anmeldt og uanmeldt besøg. Vi har et tæt samarbejder omkring børnenes trivsel og udvikling og jeg kan få sparring, hvis jeg står med nogle udfordringer.