Lidi Bomhold Damgaard Schøler Dagplejer
Send e-mail Telefon: 27148646 Adresse: Krogårdsparken 29, Smidstrup-Skærup

VELKOMMEN

Hvis jeg skulle vælge tre ord der bedst ville beskrive mig som person ville det nok være: rolig, humørfyldt og god til at møde børnene i på deres niveau.

Jeg holder meget af, at være udenfor med børnene og bruger udelivet som et naturligt læringsrum, hvor der er god mulighed for, at komme omkring de nye styrkede læringsplaner. Jeg gør brug af faste rutiner i hverdagen og i denne forbindelse forudsigelighed/genkendelighed, hvilket skaber tryghed for børnene. I dagligdagen sørger jeg for at være nærværende, omsorgsfuld og lydhør overfor det barnet udtrykker.

Jeg kan lide at være aktiv og lege, både inde og ude - udenfor kan vi jo gå på orme- og billejagt, tage en rulletur i græsset og bevæge os og gennem legen få styrket vore sanser og motorik.
Vi går gerne på tur i lokal området og tager vi en madpakke med, så har vi tid til at fordybe os i det som vi oplever og ser på vores vej.
Det er noget de fleste børn finder rigtig hyggeligt og på den måde opnår vi alle, at få en fælles oplevelse ud af det.

Desuden er jeg en gang om ugen i heldagslegestue sammen med mine kollegaer. Her værdsættes tryghed og gode fælles oplevelser for børnene. I legestuen er det vigtigt, for os som voksne, at vi er med til at støtte og anerkende hinandens børn.

Frokost hos mig består primært af rugbrød med forskelligt pålæg og som supplement kan det godt være at jeg serverer fisk, pasta, kartofler, bønner, oliven og pesto - for jeg mener nemlig, at børn har godt af, at blive præsenteret for forskellige madvarer og drikkevarer serverer jeg kun vand til maden.

ANDRE OPLYSNINGER
Jeg er en årgang 1980, bosat i Smidstrup i eget hus sammen med min mand og vores to dejlige piger fra årgang 2007 og årgang 2010.
Vi har to katte, et marsvin, 2 undulater og 15 fisk i et akvarie, og bor i et ‘ikke-ryger’ hjem.
Jeg startede som dagplejer i 2012.

UDDANNELSER
Grunduddannelsen til dagplejer (3 uger)
12 timers førstehjælps kursus (der bliver opfrisket hvert andet år)
Inklusion kursus (4 uger)
Pædagogisk Assistent uddannelsen (1 år)

Pædagogen som kommer hos mig er hende som jeg samarbejder med, hvis der er spørgsmål og udfordringer i forhold til støtte, læring og udvikling i børnegruppen.