Charlotte Skovgaard Nielsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 24495425 Adresse: Nordvangen 10, Bredballe/Nørremarken/Engum

Jeg hedder Charlotte og er født i 1988. jeg er bosat i det skønne Bredballe sammen med min mand Thomas og vores 3 børn Scott 2010, Jamie 2011 og Aya 2019.
Jeg er i 2016 uddannet sygeplejerske og har arbejdet i dette fag indtil i vinteren 2023 hvor jeg besluttede mig for at skulle være dagplejer.
Jeg elsker min hverdag med de skønne børn og finder det utroligt livsbekræftende at bruge tid sammen med dem.
Mit hjem og røgfrit og vi har ingen dyr.

En hverdag her hos mig
For mig er det meget vigtigt at hverdagen foregår i trygge rammer, hvor alle børn har mulighed for at udvikle sig i eget tempo gennem kreativitet, fysisk udfoldelse og leg. Når vi ikke er inde, benytter vi os af områdets legepladser, skoven og selvfølgelig også vores have hvor der er masser af plads og lege på.

• Jeg tilpasser dagen så den passer til børnegruppen og tager hensyn til alder, udvikling og kultur.

• Her øver dit barn gennem leg at blive selvhjulpen. Man får lov til at deltage i små daglige gøremål og praktiske ting. Dette mener jeg er med til at barnet oplever sig nyttig og værdifuld.

• Her hos mig bliver der taget hensyn til alle børn og vi øver os på at indgå i sociale relationer, både i små grupper og i større. Når alle børn er klar, er vi derfor også i legestue en gang i ugen, hvor vi mødes med 2 kolleger og deres børn.

• Vi bruger tid på at øve sproget og benytter bl.a. sprogmaterialet Babblerne og andre sprogstimulernede lege og aktiviteter.

• Kosten er vigtig for at børnene har god energi til at deltage i hverdagen. Derfor serveres der god nærende og sund mad. Jeg prioriterer at der hygges ved bordet til måltider.

Det vigtigste for mig er at alle børn oplever at de har haft en god dag hver dag.

Jeg har derfor også et samarbejde med en dagplejepædagog, som kommer på både anmeldte og uanmeldte besøg. Hun fungerer som sparringspartner og hjælper med råd og vejledning, så vi sikrer hvert enkelt barns udvikling og trivsel.

Det er for mig også rigtig vigtigt at der er et godt forældresamarbejde. I skal som forældre føle jer trygge ved at aflevere jeres barn her hos mig. Et ærligt og åbent samarbejde med jer er derfor også noget jeg vægter højt. Her skal være plads til at man kan sige hvad man har på hjerte.

Jeg glæder mig til at tage imod jer i min dagpleje.