Lone Knudsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 61167337 Adresse: Billundvej 21, Nørup-området

Jeg hedder Lone Knudsen, er fra 1966. Jeg har været dagplejer siden 1. marts 2000. Jeg er gift med Brian og sammen har vi 3 børn, Emilie fra 1997, Naja fra 1997 og Sune fra 1999, de er alle flyttet hjemmefra. 

Min dagpleje er indrettet med garderobe, hvor hvert barn har 3 kasser til tøj og bleer og 2 knager til overtøj. Jeg har et lyst legerum med vinduer, så kan følge med i vejret skiften.

I min have har jeg en stor sandkasse med gynge, rutschetårn og legehus, men også fliser til scooterkørsel og græsplæne til boldspil. I højbedet hjælper børnene med at planter og høste.

I hverdagen har vi fokus på den styrkende pædagogiske lærerplan, og tænker den ind i alle dagens aktiviteter og rutiner. Jeg vægter motorikken højt, og er aktiv med yoga og balance øvelser, men også finmotorikken og den kreative hjerne.

Jeg har især fokus på årstidernes skiften, naturens fænomener og kulturelle traditioner.
Vi synger hver dag med sangkort, og øver at vente på tur.

Legestuen ligger ved Troldebo i Bredsten. Vi er der hver mandag og nyder fælleskabet med de andre børn, får nye venner og lærer de andre dagplejere at kende.

I forældresamarbejdet vægter jeg åbenhed højt, og med dialog omkring barnet, får man et
godt samarbejde.

I dagplejen får vi formiddags- og eftermiddagsmad, som består af forskelligt frugt og brød. Middagsmaden er oftes rugbrød med varieret pålæg, men sommetider en lun ret. Vi øver mad mod, så alle børn tør smage.

Min dagplejepædagog kommer på besøg og følger børnene. Med hende har jeg en god sparring omkring børnenes udvikling og trivsel.

Jeg har været på ICDP uddannelse, så forstår vigtigheden af trygge rammer, og at det at se og forstå barnet, for bedst mulig udvikling. Jeg har arbejdet med babytegn og tegn til tale.
Min seneste uddannelse omhandlede for tidligt fødte, og hvordan man kan se og forstå deres
reaktioner.

Jeg er så heldig at have en ladcykel, så vi kommer hurtig en tur i skoven, eller på besøg hos
de andre dagplejere.