Danuta Irena Augustyn Dagplejer
Send e-mail Telefon: 21446917 Adresse: Bygvænget 35, Ågård

Jeg hedder Danuta Augustyn. Jeg er født i 1982.
Jeg er gift med Mariusz og sammen har vi Mia fra 2020.
Vi har en lille hund, men han er ikke sammen med dagplejebørnene.

Jeg bor i et hus med en dejlig have, hvor der er god plads til, at børnene kan lege, køre på diverse køretøjer, gynge, rutsje og lege I sandkassen. Jeg synes, det er vigtigt, at børnene kommer meget ud og aktivt bruger deres krop, som stykker deres motorik.

Jeg lægger stort vægt på, at giver børnene tryghed. Alle børn skal synes det er dejligt at komme I dagpleje ved mig. For mig er det vigtig, at det enkelte barn føler sig tryg. Jeg arbejder med tryghed ved at lytte, give knus, kram og ros.

Jeg laver en dagsrytme med forskellige aktiviteter, der passer til børnenes alder og behov. Vi synger, høre musik og danser, læser i bøger, er kreative, tager på ture og mange andre spændende ting.
I min dagpleje er der fokus på, at børnene øver sig på at blive selvhjulpne, så de er godt klædt på, når tiden kommer og de skal I børnehave. Det er også vigtigt, at de lærer at have empati for hinanden og er gode ved hinanden.

En gang om ugen vi er I legestue, her får børnene mulighed for at være sammen i en større børnegruppe, lege med andre børn, samt lære andre Dagplejer at kende, som de kan møde i gæsteplejen. Når vi er i legestuen, øver vi børnene i det store fællesskab, som de møder når de skal I børnehave.

Jeg samarbejder med Dagplejepædagogen, som både kommer på anmeldt og uanmeldt tilsyn. Vi taler sammen om alle børnenes trivsel og udvikling, og jeg får sparring og gode råd, hvis der skulle være nogle udfordringer.

Jeg værner om traditioner. Vi fejrer fastelavn, påske og jul.
Fødselsdagen skal selvfølgelig også fejres, hvor vi hygger lidt ekstra.

Jeg vægter hyggelige måltider højt, hvor vi spiser sund og varieret mad, så jeg lever op til Vejle Kommunes kostpolitik.
Vi spiser tre måltid om dagen.
Formiddag mad ca. kl.9:00 med brød, boller, forskellige slags frugt og vand.
Frokost ca. kl.11:00: rugbrød/brød med forskellige pålæg, æg, fisk, ost og grønsager /vand og mælk.
Eftermiddagsmad. Når alle børn er stået op ca. kl.14:45: brød, frugt, grønt og vand.
Hvis vejret tillader det, spiser vi gerne udendørs.

Et god forældresamarbejdet er meget vigtigt for mig. Tryghed, ærlighed og den gode kommunikation er vigtigt, så vi i fællesskab, kan skabe de bedste betingelser for børnene. Jeg er altid åben, for spørgsmål, da det er gennem dialog, vi sammen finder løsninger.
Vi skal samarbejde om børnene, så vi i fællesskab skaber udvikling og trivsel i dagplejen.

Velkommen i min Dagpleje.

Venlig hilsen
Danuta Augustyn