Maria Romy Montano Galrza Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543022 Adresse: Høgsholtvej 6, Vejle

Hej jeg hedder Romy Montano (1986) og bor på Høgsholtvej 6 sammen med min mand Milan og vores datter Rosita (2015).Jeg er startet som Dagplejer i juli 2020. Vores hjem er røgfrit og vi har ikke kæledyr.

Jeg er Bachelor i Pædagogik , certificeret Børneyogalærer (fra 2018), frivillig i Madskolen og privat Spansk lærer til børn og voksne. Jeg har deltaget i Grundkursus for dagplejere og Førstehjælpskursus med løbende repetition.

Jeg arbejder ud fra den Styrkede pædagogiske læreplan, for at støtte børnene i deres udvikling og trivsel. Jeg arbejder ude fra læreplanstemaerne for at understøtte børnenes udvikling, trivsel og læring. Der er F.eks. fokus på barnets motoriske, sociale og sproglige udvikling igennem leg.

I mit arbejde som dagplejer er det vigtig at børnene føler sig trygge, føler sig set, hørt og forstået .Jeg synes det er dejligt at jeg har mulighed for at give børnene nærvær og at se det enkelte barns behov. Jeg hjælper børnene til at blive selvstændige /selvhjulpne, så de er klar til de næste store skridt i livet, når de skal videre i børnehave .Jeg bruger meget tid på gulvet sammen med børnene , hvor vi læser bøger, synger , laver yoga øvelser , danser til musik og laver motoriske lege. Samtidig giver jeg plads til børnenes initiativer i legen og tid til fordybelse.

Jeg nyder at være kreativ, og har øje for, at det er på børnenes præmisser og altid med udgangspunkt i alderssvarende aktiviteter. Det kan bl.a. være at tegne, male med fingermaling ,lave dekorative sager, lave mad/bage sammen osv.

Maden er ca. 70-90 % økologisk, vi spiser varmt mad 2 eller 3 gange om ugen. Jeg følger Dagplejens mad – og måltidspolitik.og lever op til sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Jeg har et legeværelse og en have som vi bruger meget. Vi kommer gerne ud i naturen, besøger legepladser, bruger nærmiljøet, møder andre dagplejere osv.

En gang om ugen tager vi i legestuen hvor vi mødes med andre dagplejere og andre børn. Børnene lærer at være i større forsamlinger , hvilket er en styrke og god forberedelse til det senere børnehaveliv.

Det er meget vigtigt for mig at der er en god dialog med jer som forældre, hvor der er åbenhed , ærlighed og respekt. Så det bliver et godt samarbejde.

Jeg tager billeder af børnene, som jeg ligger på Aula. Det giver jer som forældre mulighed for at følge med i hverdagen.

Jeg samarbejder med en dagplejepædagog fra kommunen.

Vores samarbejde består i sparring omkring det enkelte barns udvikling og trivsel og dagplejejobbet.

Glæder mig til at møde jer! :)