Margrét Dögg Bjarnadóttir Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544414 Adresse: Grindstedvej 51, Vandel

Jeg hedder Margrét, kaldt Magga og er 48 år. Jeg bor ude på en gård lidt udenfor Vandel, med min mand, jeg har 5 børn hvor de 2 yngste på 17 år stadig bor hjemme. Dyr hører selvfølgelig til på en gård, og vi har 4 geder, 20 høns, et marsvin, en kanin, en skildpadde og en lille hund.

Jeg har været dagplejer siden 2006, og nyder enormt meget min hverdag med børn. Ude på gården er der masser af udeplads, derfor bliver der brugt meget tid udenfor, om det er at lege på legepladsen, snakke med gederne eller hente æg ved hønsene. Indenfor har jeg et dejligt legeværelse med legetøj og bøger, hvor der plads til fri leg, dertil er der et rummeligt køkken alrum hvor børnene også leger. Desuden er vi i legestue i byens børnehave en gang om ugen, hvor de ser børnehaven, både indvendig og udvendig, samt møder de andre børn, det er også det der er med til at give en god overgang fra dagplejen til børnehaven.

Jeg sørger for at børnene får en varieret kost, med forskellig slags mad og hvor de ofte selv er med til at bestemme hvad de vil have på deres mad. Der er selvfølgelig også plads til lidt lækkert ved specielle lejligheder.

For mig er det vigtigt at barnet, og ikke mindst forældrene føler sig velkomne og trygge ved at komme her hos mig, og derfor er en god og daglig kommunikation også vigtig. Der sker utrolig meget i løbet at de første par år af et barns liv, og præcist der er det vigtigt at have en tryg hverdag med masser af nærvær, smil og grin, hvor der er en god udvikling i forhold til robusthed, sociale fællesskaber og lære at give plads til hinanden, og hvor man kan være sig selv.

Jeg arbejder ud fra Vejle kommunes værdigrundlag og de 6 læreplanstemaer, jeg har desuden været på dagplejens grundkursus, ICPD-kursus og inklusionskursus.

Jeg har et tæt samarbejde med min pædagog Stina, der regelmæssigt kommer på besøg.