Bettina Lokuschewitz Dagplejer
Send e-mail Telefon: 42317671 Adresse: Dybbølvej 18, Vejle

Hej jeg hedder Bettina

Hos mig er der mulighed for mange forskellige læringsmiljøer i forhold til leg og udvikling, børnene har og så masser af plads både ude og inde. Vi spiser i køkkenet hvor børnene selv hjælper til med det de kan, jeg bestræber mig på at vi får varmt mad mindst 1 gang om ugen. Vi bruger meget tid ude i min store have og i nærområdet, hvor vi studere de 4 årstider og lære de små dyr og fugle at kende og så sanker vi det vi kan som f.eks. brændenælder til suppe og boller eller hyben til bagning, vi har drivhus hvor vi henter tomater og agurker til vores rugbrød (fra jord til bord). I forhold til det kreative bruger vi også en del fra naturen når børnene er udviklingsmæssigt klar til dette.

Jeg vægter at børnene får så meget omsorg og tilkendegivelse i deres dagligdag at de tør udforske livet. Jeg indgår i børnenes leg og udvikling hvor jeg både guider og deltager. Børnene hjælper omkring spisetider med at dække bord og lignende. De bliver støttet i at blive selvhjulpne omkring spisning og af påklædning og i at kunne indgå socialt og sige fra samt udvise omsorg for andre. Dagligdagen er rimelig struktureret med forudsigelighed og genkendelighed.

Vi bruger Aula i dagplejen hvor jeg lægger billeder af dagligdagen, jeg laver en uge kalender i forhold til aktiviteter, Dog med forbehold for hvad dagligdagen bringer i forhold til det enkelt barn. Vi går i Legestue engang om ugen hvor børnene vil møde andre voksne og børn, hvor vi laver læreplans bestemte aktiviteter. Og får nogle nye læringsmiljøer.

Jeg vægter samarbejdet med forældre meget højt og dialog omkring barnets trivsel i hverdagen.

Der serveres morgenmad til de børn som møder inden kl. 8. formiddagsmad ved 9 tiden samt frokost ca. kl. 11 og eftermiddagsmad efterhånden som børnene vågner, kosten er alsidig hvor der vil blive pirret lidt til smagsløgene og så vil størstedelen være økologisk.

Jeg er fra 1965, gift med Klaus og bor på Dybbølvej 18 7100 vejle.

Er startet som dagplejer november 2018, har dog tidligere været dagplejer i 10 år, har brugt nogle år ude i det pulserende arbejdsliv som pædagog.

Vi har allergivenlig hund som ikke færdes med børnene i dagtimerne.

Jeg har en pædagog tilknyttet som jeg bruger som ekstra ekspertise i min dagligdag og vi har kontakt samtaler sammen og indgår i dialog omkring mit daglige arbejde omkring børnene.
Årligt førstehjælp, uddannet pædagog.