Michelle Langballe Jensen Dagplejer
Send e-mail Adresse: Starupvej 23, Ågård

Jeg hedder Michelle.

Jeg er en frisk energisk kvinde fra 1990. Bosat på Starupvej 23.

Jeg er gift med Kenneth og sammen har vi Emma fra 2021.

Jeg er udannet Social og sundhedshjælper og har arbejdet indenfor ældre området i 5 år, inden jeg valgte at blive dagplejer i 2024.

Jeg er ikke ryger, men har 3 børnevenlige katte, der dog er lukket væk i deres egen kattegård i dagplejens åbningstid, men børnene har mulighed for at se dem inde fra stuen, gennem stuevinduerne.

En del af min have er hegnet ind, Her er mange forskellige leg/læringsmiljøer, som alle understøtter børnenes mulighed for udvikling. fx sansegyngen, rutchebaner, sandkassen, kører på scooterne eller lege inde i legehuset. Ja mulighederne er mange.
Jeg elsker at være ude, i alt slags vejr, men også at tage på ture i naturen, Her følger jer børnenes spor, så fokus er ikke hvor vi skal hen, men mere hvad er børnene optaget af i naturen.

Inde har jeg et legeværelse med flere forskellige leg/læringsmiljøer, som løbende tilpasses den børnegruppe jeg har, så der skabes størst mulig interesse for børnene.

Jeg elsker at arbejde med børn og være med til at skabe udvikling. Det lille barn skal lære meget, dette sker gennem tryghed, omsorg, nærvær, anerkendelse og selvstændighed. Dette er en opgave jeg tager på mig med stor respekt, for det enkelte barn i min Dagpleje.

Jeg ønsker at hjælpe barnet med at blive selvstændigt, når det er klar til dette. Fx, selv kravle op af stien til puslebordet, spise med en gaffel under måltider, selv tage sko på m.m Dette gør jeg ved, at vi øver det sammen i børnegruppen.

Hos mig skal børnene opleve en tryg og stabil hverdag. Jeg både støtter, guider og give muligheder for udfoldelse, for det enkelte barn, til at blive selvstændig og social.

Jeg inddrager børnene i hverdagens rutiner, ved at de fx hjælper med at dække bord og rydder af.

Måltiderne skal være en god hyggestund, med et godt nærende måltid. Til formiddag får de 3 -4 forskellige slags frugt skåret i stykker samt boller. Til middag rugbrød med forskelligt pålæg og mælk til. Til eftermiddag får de frugt og boller.

Jeg elsker at synge, danse, og læse i bøger eller være kreativ. I forhold til kreativitet tager jeg udgangspunkt i årstiden og højtider fx påske, jul eller halloween.

Vi fejrer selvfølgelig fødselsdag i Dagplejen.

En dag om ugen er vi i heldagslegestue. Her mødes vi sammen med de andre børn og dagplejere fra området i min gruppe. Her lærer børnene at være sammen i et større børnefællesskaber.

Forældresamarbejdet er vigtigt for mig. Her spiller tillid og respekt en stor rolle. Når I er trygge ved at aflevere jeres barn ved mig, bliver barnet også hurtig tryg, da barnet kan mærke jeres ro. En åben og ærlig dialog er ligeledes vigtig for det gode samarbejde.

Jeg sender et par gange om ugen billeder ud til jer forældre på aula, hvor I kan se hvad vi har lavet eller orienterer jer om planlagte ting.

Jeg har en Dagplejepædagog, som jeg har et godt samarbejde med. Hende kan jeg sparre med omkring børnenes udvikling og trivsel. Dagplejepædagogen kommer både på anmeldt og uanmeldt besøg.

Jeg glæder mig MEGET til at tage imod dit barn hos mig.