Har du lyst til at blive dagplejer?

Hvis du har lyst til at blive dagplejer eller bare vil have mere info om jobbet, kan du få det herunder.

Hos os får du et spændende job med nærvær og leg, masser af selvstændighed, faglighed og gode fællesskaber!
 

Læs her om 10 fantastiske fordele ved jobbet som dagplejer:

 
 1. Du får først og fremmest lov til at gøre en vigtig og afgørende forskel for de små børn i Vejle Kommune, og du får så meget igen.
 2. Jobbet som dagplejer er et job med høj faglighed, hvor du klædes på til jobbet gennem en introplan og indslusning i et fagligt fællesskab, med mentor og gode kollegaer i legestuen og faglig sparring og vejledning fra en dagplejepædagog. Din uddannelsesmæssige baggrund ikke er afgørende, da du tilbydes løbende uddannelse i jobbet, og vi tilstræber, at du indenfor det første år får en 3 ugers grunduddannelse.
 3. Du får et job med høj grad af medbestemmelse og medindflydelse på arbejdsdagen, hvilket forskningen peger på giver øget arbejdsglæde.
 4. Du får dit hjem som arbejdsplads, hvor din egen familie er tæt omkring dig i hverdagen – og måske du selv har et barn, du gerne vil være sammen med lidt længere efter endt barsel, som du kan få indskrevet hos dig i dagplejen?
 5. Som en ekstra bonus i jobbet har du har fri, lige når du har fri - og kan undgå stresset køretid på E45.
 6. Dagplejen er en arbejdsplads, hvor du kan træne din krop i arbejdstiden gennem yoga og ergonomi øvelser for at passe godt på dig selv i dit job som dagplejer. Det har vi faktisk vundet en pris for!
 7. Og hvem vil ikke gerne have et job, hvor der ikke er weekendarbejde, hvor man får 3 ugers sammenhængende sommerferie - og fri til både påske og jul hvert år. Og hvis du får brug for frihed til et læge- eller tandlægebesøg, kan vi sende en ”flyver” ud til dig, som kan passe dine børn, mens du er afsted.
 8. Hos os får du et job, hvor du arbejder og indretter dig i dit eget hjem med dine ideer til læringsmiljøer for børnene. Vi leverer en startpakke til dig med legetøj og materiel til både ude og inde. Vi godkender dit hjem og er i dialog med dig omkring de fysiske rammer til dagplejebørnene. Du behøver ikke nødvendigvis at stille hele dit hjem til rådighed.
 9. Et job, der giver dig flere penge mellem hænderne, da du får mere udbetalt af din løn end i andre fag, fordi du som dagplejer får et højere skattefradrag.
 10. Dagplejejobbet kan møde DIG netop i din livsfase. Måske du har lyst til et karriereskifte? Måske du vil bruge dagplejejobbet til et springbræt til uddannelse? Måske du er PAU eller pædagog uddannet - og tænker, at den lille enhed i dagplejen lige er dig?
 

Om Dagplejen:

I dagplejen har vi i dag ansat ca. 150 dagplejere, 10 dagplejepædagoger, 1 frikøbt TR/AMR, 1 flyver, administrativt personale, pedeller, leder og souschef. Vi drager omsorg for cirka 480 børn.
 

Lige nu søger vi dagplejere i....

 • Bredballe/Nørremarken

 • Skibet

 • Midtbyen

 • Højen

 • Søndermarken

 • Bredsten

 • Vandel/Nørup

 • Egtved

 • Ødsted

 • Gadbjerg

 • Jelling

 • Give


Yderligere information:

Fik vi mon svaret på alle dine spørgsmål omkring dagplejejobbet? Ellers kan du læse mere under FAQ – oftest stillede spørgsmål her Har du lyst til at blive dagplejer? - Dagplejen (vejle.dk)
Du kan også læse mere om processen fra, du søger ind til os, og til du er ansat og i gang, og hvilken opstartspakke vi udleverer når du stater op.
Vi håber at du er blevet nysgerrig på jobbet som dagplejer og overvejer om det måske er noget for dig. Se endelig mere på vores hjemmeside.

Eller på instagram https://www.instagram.com/dagplejenvejle/ , hvor du også kan se små film om det at være dagplejer.

Du kan også læse mere om dagplejen på infosiden Job med børn - Vejle Kommune
På vores jobopslag kan du følge med i hvilke områder vi særligt søger dagplejere i.
Du er også altid meget velkommen til at kontakte souschef Pia Østergaard Hansen på mail phsen@vejle.dk eller telefon 21 68 40 16.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!
 

Løn og arbejdstid

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Derudover er 60 % af lønnen fradragsberettiget (eksklusiv arbejdsmarkedsbidrag), til dækning af dagplejeomkostninger (Se SKAT hjemmeside).

Er du pædagogisk assistent eller pædagoguddannet udløser det yderligere seks løntrin.
Stillingen er på 48 timer om ugen, og du får en fast arbejdstid. Hvordan din arbejdstid ser ud helt præcist, afhænger af pasningsbehovet hos netop din børnegruppe.
 

Ansøgningsfrist

Vi ansætter løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
 

Attester

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte. Vi indhenter også børneattest for ægtefælle, samlever, hjemmeboende børn over 15 år og andre, hvis de har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn under 15 år.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Du kan  søge stillingen her!