Anne Egebjerg Paulin Dagplejer
Telefon: 21832074 Adresse: Kong Hans Vej 16, Bredballe/Nørremarken/Engum

Dagplejen Hjertetræet v. Anne Paulin

Lidt om mig og min familie:
Velkommen,
Jeg hedder Anne, født 1988. Oprindeligt uddannet sygeplejerske med 10 års erfaring, sidst fra Neonatal afdelingen i Kolding. Opstartet som dagplejer i november 2023.

Gift med Rasmus, som jeg har døtrene Agnes (2017) og Eva (2021) sammen med. Vi har ingen husdyr og vores hjem er røgfrit.

Dagplejen Hjertetræet, hverdagen i dagplejen og hvilke værdier jeg sætter højt:
Jeg har valgt at kalde min dagpleje for “Hjertetræet”, da jeg vægter højt at have hjertet med i min tilgang og relation til både jeres børn og jer samt finder det vigtigt at give børn tryghed / “dybe rødder” og tro på egne evner / “grene, som de kan strække ind i himlen”.

Dagplejen er beliggende i vores kælder, hvor jeg hver morgen vil modtage jeres barn med et smil og et godmorgen. Inden afsked med jer forældre, vil jeg altid spørge ind til barnets nat og morgen, som kan have betydning for barnets trivsel i dagplejen. Jeg vil sammen med jeres barn få sagt farvel til Mor/Far.

Møder jeres barn før kl. 7.30 vil der være mulighed for morgenmad i dagplejen. Morgenmaden skal dog medbringes af jer forældre.
Derudover serveres formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.
Under hvert måltid tænder vi et stearinlys, som skaber genkendelighed i skiftet fra leg til måltid samt nærvær og en naturlig ro ved måltidet. Jeg vægter højt at børnene mærker fællesskab og glæde ved måltiderne, hvor vi vil italesætte, hvem vi er sammen med, hvad vi spiser og det som ellers fanger børnene i nuet.

Både formiddag og eftermiddag kan byde på udeliv, sang, højtlæsning, leg, dans, planlagte kreative aktiviteter eller ture med madpakker samt fordybelse i årstidens traditioner som fastelavn, påske, fødselsdage og jul. Vi kan også besøge mine kollegaer og deres børn, gå en tur i skoven eller på Vejle atletikstadion, hvor børnene kan udfolde deres motorik eller fordybe sig i naturen og årstidernes skiften.
Derudover vægter jeg højt at børnene inddrages i de daglige gøremål såsom at få tøj og overtøj af og på, dække bord, rydde op, handle ind, plukke frugter og bær fra haven, bage eller forberede mad til dagen.

Jeg sparrer løbende med min dagplejepædagog ift. planlægningen af hverdagen samt det pædagogiske arbejde i dagplejen. Alle børn er forskellige og jeg vil på bedst mulige vis imødekomme hvert barn i sin nærmeste udviklingszone samt tilrettelægge hverdagen og aktiviteter så alle oplever sig som en del af fællesskabet på trods af forskellige aldre og udviklingsniveauer.

En gang om ugen er vi i legestue. Den dag skal I aflevere og afhente jeres barn i legestuen. Vi vil mødes i legestuen og være sammen med en fast gruppe af mine kollegaer og deres dagplejebørn. Legestuen giver børnene mulighed for at øve sig i at begå sig i større fællesskaber og bruge andre voksne mm.

Min dagpleje består af en stor entre, hvor min egen familie også kommer og går i løbet af dagen. Jeg vægter højt, at både jer som forældre og jeres børn får et trygt og godt kendskab til min familie. Vores børn er i skole/institution i dagligdagen, men de elsker at være sammen med dagplejens børn og hilse på deres forældre.
I forlængelse af entreen har vi et stort legerum og et separat spiserum. Børnene pusles i vores bryggers, som også befinder sig i kælderen.
Vores forhave er indrettet til dagplejen med sandkasse, legehus og barnevognsparkering samt både fliseareal og græsplæne.

I er altid velkomne til at kontakte mig hvis I har spørgsmål til min dagpleje eller brug for en fremvisning af dagplejen. Jeg kan kontaktes på angivende mobilnummer i min arbejdstid.
I forhold til plads hos mig, skal I kontakte pladsanvisningen i Vejle. Dette har jeg ingen indflydelse på.

De bedste hilsner,
Anne Paulin
Dagplejen Hjertetræet