Berit Lawaetz Olesen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30542879 Adresse: Hasselstræde 19, Vejle

Jeg hedder Berit Olesen og bor på Lille Grundet sammen med min mand Jes og vores yngste søn Frederik.
Vi har derudover en datter som bor i Bredballe og en søn som bor i Vejle by.

Vi har vores skønne hund Venus på 10 år. Naboens kat kommer ofte forbi og hilser på, så ham har vi også lidt glæde af.

Jeg blev dagplejer i oktober 2019 efter at have arbejdet som social og sundhedsassistent på et plejehjem i 23 år.

Vi bor i et parcelhus med en dejlig lukket have og tæt ved skov og legpladser. Børnene har lov til at lege og udforske naturen tæt på, når vi dagligt er ude uanset vejr og vind.

Det jeg vægter højt i hverdagen sammen med børnene, er at give dem omsorg, trykhed og nærvær i det hjemlige miljø. Samtidig arbejder jeg ud fra den styrkede læreplan, hvor børnefællesskaber og børneperspektiver, leg og science og naturen vil være en stor del af vores hverdag.

Forældresamarbejde er også noget jeg vægter højt, via både dialog og åbenhed. Så vi sammen kan skabe en god trivsel og udvikling for jeres barn, både hjemme og i dagplejen.

Vi er i heldagslegestue hver uge, hvor vi mødes med flere dagplejere samt deres børn. Her er målet at lære børnene at få tillid, tryghed til andre voksne samt være i større børnefællesskaber.

Måltiderne i dagplejen forsøger jeg at tilpasse gruppen og prioritere, at der hver morgen/formiddag serveres grød og primært varm mad til frokost.

Min dagplejepædagog mødes jeg med efter behov og bruger hende som sparring til min hverdag med børnene. Jeg kan også få ”gode råd” hvis der er brug for nytænkning med det mål at sikre de enkelte barns udvikling.
Dokumentationen foregår via Aula(beskeder) samt Daycare vedr. ferie og fridage og sygdom, og ellers fortæller jeg hver dag om dagen hos mig.

Jeg har deltaget i kruset ”Arbejdet som dagplejer” 2020.
Jeg ser frem til at møde jeres børn og jeg.

Venlig hilsen
Berit Olesen