Anita Nymark Grønvall Dagplejer
Telefon: 23721688 Adresse: Børkop Huse 61, Børkop

Jeg hedder Anita, jeg er uddannet social- og sundhedsassistent.
Jeg blev ansat som daglejer i 2022.
Jeg er årgang 1988 og bor i et dejligt rækkehus med mine 3 børn, Frida fra 2011, Lucas fra 2014 og Asger fra 2018. Vi har en sød lille allergivenlig hund Eddie.
Vores hjem er røgfrit.

I vores hjem, har vi indrettet et dejligt legeværelse, som ligger ud til køkkenet. Her kan børnene frit lege og løbe hen og kigge ud af vores vindue, hvor der ofte går nogle forbi som de kan vinke til, eller vi kan se når skraldebilen kommer, hvilket altid er et hit.
Haven er indrettet, så de både kan løbe og køre på køretøjer på terrassen og lege i sandkassen, som står på græsareal.

Jeg vægter udelivet højt, og leger tit i haven, besøger kollegaer eller går ture rundt i området, hvor vi lytter til fuglene, bladene der blæser forbi på vejen og bilerne der kører forbi. Vi taler og eller synger om det vi ser eller hører på vores tur.
Vi er ude i næsten alt slags vejr, så det er vigtigt at børnene har overtøj og fodtøj med der passer til årstiden.

I dagplejen hos mig, synger vi hver dag, vi danser, læser bøger, fjoller og fordyber os i gode lege. Men dagene kan variere alt efter hvilken børnegruppe der er. Jeg tager altid udgangspunkt i hvor børnene er og hvad de kan.
Vi laver tit børneyoga, som plejer at være et stort hit. Her er børnene med i det omfang de kan og har lyst til.
Vi kan finde på at tage madrasser frem, som vi hopper på. Eller også ligger vi os ned og læser en bog på dem.
Vi finder også tit vores legetunnel frem, som børnene kravler igennem. Den er altid et stort hit. Her lærer børnene også at vente på tur, da der ellers bliver prop i tunnelen. 
Vi laver motorikbane med trædesten og balancebom.
Vi tegner og maler og er kreative.

Vi går op i alle traditionerne. Vi julehygger, vi holder fastelavn, påske, halloween m.m. og vi fejrer selvfølgelig fødselsdage.

Vi arbejder med Babblarna, som styrker barnets sproglige udvikling.

I dagplejen vægter jeg højt, at børnene får et trygt og lærerigt miljø i hjemlige omgivelser. At børnene får en tryg og forudsigelig hverdag med nærvær og nærhed og en masse kram. At vi har et godt samarbejde, og alle er åbne og ærlige. Det er vigtigt at i som forældre føler jer trygge ved at aflevere jeres små børn hos mig, da det ellers smitter af hos børnene.

Jeg ligger af og til billeder af vores dag op på Aula, med jeres samtykke selvfølgelig.

Måltiderne hos mig:
Formiddagsmad spises omkring 8.30-9.00 her serveres frugt og en bolle.
Middagsmad spises omkring 11-11.30 her serveres oftest rugbrød med forskelligt pålæg. Vi spiser af og til varm mad, eller grød.
Eftermiddagsmad spises omkring 14.30 her serveres frugt og en bolle.
Jeg går meget op i at måltidet skal være hyggeligt og rart. Der serveres altid friskbagte boller, da jeg bager flere gange i ugen. Efter hvert måltid synger vi altid en “tak for mad- sang” hvilket tydeliggør at vi er færdige med at spise.


Vi er i heldagslegestue hver mandag i Bamses Hus, Overgaden 12. Her skal børnene hentes og afleveres. Her er vi sammen med andre dagplejere og deres børn. I legestuen styrker børnene deres sociale fællesskaber. Ved opstart af nye børn tager vi ikke i legestue, før alle er helt trygge.

Jeg har et tæt samarbejde med min dagplejepædagog. Hende kontakter jeg ved behov for sparring og ellers kommer hun på både anmeldte og uanmeldte besøg. Hende vil i møde til opstartsmøde.