Laila Damgaard Kristensen Jørgensen Dagplejer
Telefon: 61318504 Adresse: Lille Mølkær 52, Ødsted, Ødsted

Jeg hedder Laila, og er 30 år gammel. Jeg er gift med Poul, og vi har sammen Marius (Juni ’18), og Claire (Dec. ’20). Vi er lige flyttet til byen i slutningen af 2021, men er alle allerede helt vilde med både byen og området.

Vi bor i et røg- og dyrefrit hjem.

Jeg er uddannet pædagog, i juni 2018, og har arbejdet i både børnehaver og vuggestuer, men har hele tiden drømt om at arbejde som dagplejer, da jeg vægter pædagogikken og nærværet, børnene og jeg i mellem, utroligt højt. Jeg elsker at være nærværende med børnene, og at have- og give god tid til alt hvad hverdagen byder på. At der er tid til selv at prøve at tage sit overtøj af og på, at der er tid til at vaske hænder, og hvordan får jeg mon alt det her af mine hænder? Og hvor der er tid til at spise- såvel som at undersøge maden, og at følge efter billen eller mariehønen i græsset, fordi det er det barnet finder spændende.

Så måske vil I komme og hente jeres barn en dag, hvor vi ikke nåede at være så meget ude, fordi det bare var helt vildt spændende, og sjovt, at tage sin egen flyverdragt på. Og vanterne drillede lidt, men børnene ville bare gerne selv tage dem på.

Både under min uddannelse, og i mit arbejde som pædagog/dagplejer, er jeg meget optaget af sprog, samt idræt og motorik. Jeg elsker at være ude, og vi vil derfor være meget ude, og hele året rundt. Også de dage, hvor det regner rigtig meget, her er det ekstra sjovt at hoppe i vandpytter 😊. De fleste dage vil det være i min egen have, men vi vil også tage på ture i byen, og nærområdet, og kigge på dyrene, blomsterne, maskinerne, og hvad vi ellers finder på vores vej.

Jeg gør meget ud af altid at sætte mig ind i børnenes baggrund, og udviklingstrin, med henblik på at kunne forstå børnene, og skabe trivsel og nysgerrighed, og derigennem hjælpe dem videre til næste udviklingstrin. Hos mig er trivsel, nysgerrighed og udvikling nemlig 3 af de vigtigste grundelementer, til et sundt og glad børne- og voksenliv. Derfor går jeg også rigtig meget op i det gode forældresamarbejde, da I kender jeres barn bedst, og gennem god og ærlig kommunikation kan jeg hjælpe, og møde jeres barn, lige netop hvor han/hun er.

Jeg tilbyder morgenmad til de morgenfriske. Derudover vil der være formiddags- middags- og eftermiddagsmad. Nogle dage, når vejret tillader det, vil vi måske spise maden ude i haven, eller tage en madpakke med på tur.

En gang i ugen er vi 4 dagplejere (Helle, Birgitte, Annemette & jeg), og hver vores børn, i legestue, i Ødsted, hvor I afleverer og afhenter jeres barn. Her har vi mulighed for at lave en masse aktiviteter med en større børnegruppe. Vi har dog også gode muligheder for at dele os op, hvis børnene har behov for det.

Min dagplejepædagog er Bitten Haargård. Hun kommer både på anmeldte-, og uanmeldte besøg. Hun kommer for at sikre at både børnene og jeg har det godt, og at alt er som det skal være. Bitten besøger os også af og til, i legestuen, hvor vi har sparring, og dialog, omkring børnenes udvikling, og vores arbejde med den pædagogiske læreplan.

Jeg glæder mig til at møde jer, og ikke mindst jeres dejlige børn.