Ketty Transel Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30542864 Adresse: Gludsmindevej 30, Søndermarken

Velkommen i dagpleje

Hej jeg hedder Ketty. Jeg er gift med Nicolai. Sammen har vi to hjemmeboende børn. Alexander er fra 2011 og Alberte er fra 2012. Vi bor på en stille villavej, med god plads til ude leg. Jeg har været dagplejer siden 2019. Jeg glæder mig hver dag over mit arbejde og samværet med børnene.
I mit daglige arbejde lægger jeg vægt på tryghed, omsorg, nærvær og trivsel, med plads og tid til det enkelte barn.

Her får børnene mulighed for at udvikle sig i deres eget tempo, så børnene bliver mere selvhjulpne i deres hverdag. Det kan fx være at tage overtøj, tøj og sko af og på, selv komme op og ned af højstolen, samt øver sig på stigen, når de kan og skal til og fra puslepude og op i barnevognen.

Jeg tager udgangspunkt i barnets nærmeste udviklingszone, så de opnår selvtillid og føler selvværd ved at kunne selv. Så de på sigt bliver klar og robuste til børnehavelivet der venter dem.

At der er et godt forældresamarbejde, baseret på tillid og åbenhed – at vi sammen får vi skabt de bedste rammer for jeres barn. At vi i det daglige samarbejde vil tage dialogen med fokus på jeres barns trivsel og udvikling.

Ud over mit hjem, bruger jeg også naturen og nærområdet.
Vi har ikke langt til skoven, naturlegepladsen, legepladser i området, marker med heste og får.
Der kan vi virkelig bruge vores sanser og udfolde os motorisk.

En gang i ugen, er der heldagslegestue hvor vi er sammen med to andre dagplejere og børn.
Her laver vi forskellige aktiviteter og børnene lærer, at indgå i en større gruppe, styrke relationer og blive en del af et større fællesskab til både børn og de andre voksne.
Her fejre vi også forskellige højtider såsom jul, fastelavn osv.

Jeg lægger stort vægt på en sund kost, og børnene bliver præsenteret for forskelligt mad og dermed får madglæde og madmod.

I dagplejen arbejder vi med de pædagogiske læreplaner, hvor læring sker hele dagen. Jeg har jeg været på Grundkursus og taget Førstehjælp .
Vi ryger ikke og vores hjem er røgfri.
Jeg er tilknyttet en dagplejepædagog, som kommer på både anmeldt og uanmeldt besøg hos mig og i legestuen. Vi er sparringspartner og I møder hende, når jeres barn starter i dagplejen.

I er altid velkommen til at kontakte mig.

Glæder mig til at møde Jer og Jeres barn.
Hilsen Ketty