Kirsten Sølvblad Lønborg Dagplejer
Send e-mail Telefon: 27513721 Adresse: Borgvold 38, Gårslev

Jeg hedder Kirsten og er født i 1974. Jeg bor sammen med min mand Rune og vores tre børn, som er født i 02, 04 og 06. Vi har en lille hund og en kat. Vores hjem er røgfrit.

Jeg har været ansat som dagplejer siden februar 2020. Tidligere har jeg været dagplejer i Børkop kommune og haft en privat pasningsordning.

Dagplejen bruger hele underetagen i huset, så der er masser af plads til leg og gode rammer for udfoldelse. Man må gerne tumle i sofaen og lave huler under bordet. Jeg har en stor indhegnet have, hvor børnene kan lege. Vi følger med i årstiderne.
Om sommeren nyder vi f.eks. at spise havens bær. Haven er indrettet, så den udfordrer motorikken og indbyder barnet til, at bruge sin krop. Vi er næsten ude hver dag. Vi leger i haven og tager tit på tur. Vi har en ladcykel og tager gerne en tur til stranden eller ud i naturen med madpakker.

I Dagplejen arbejder vi med ”Den styrkede pædagogiske læreplan” som er mit udgangspunkt. Jeg følger børnenes initiativ, og tilbyder lege og aktiviteter der går i samme retning.
Trivsel, læring og udvikling går igen i alt, hvad vi laver. Vi styrker børnefælleskaberne med fælles lege og samvær og øver os i at vente på tur. Vi leger, synger og spiller med ”Babblarna” som styrker den sproglige udvikling. Vi træner krop og sanser når vi tumler og danser.
Vi roder i jorden og følger årets gang og de danske traditioner og højtider. Vi sidder tæt og læser bøger, nusser, krammer og lærer, at være gode ved hinanden.
Relationer er af stor betydning for barnets udvikling, og jeg gør mig umage for, at skabe nære relationer og tætte bånd til hvert enkelt barn.

To gange om måneden er vi i heldagslegestue i Børkop. En formiddag om ugen er vi i Gårslev hallen, hvor der er plads til at lege og tumle. Børnene får mulighed for, at danne relationer til deres gæstedagplejer, og de andre børn i gruppen.

Jeg vægter forældresamarbejdet meget højt. Det er jeres barn det handler om, og jeg er altid klar til at lytte og tale med jer. Jeg tager ofte billeder, og deler dem med jer på AULA, så I kan følge med i vores dagligdag. Jeg har barnevogne og sengetøj og seler til alle børn.

Jeg serverer sund og varieret kost i dagplejen. Jeg bager selv vores boller. Til frokost får vi som regel rugbrød, men ind i mellem får vi en varm ret. Jeg støtter op om, at børnene spise selv. De vælger på den måde selv, hvad de spiser og hvor meget. Jeg opfordrer dem til at turde smage på nye ting.

Mælkeprodukter, frugt, grønt og mel er overvejende økologisk. Jeg veksler mellem kendte og ukendte fødevarer og tilbyder hver dag ca. 4-6 slags frugt og grønt i løbet af dagen. Vi får kun søde sager i små mængder ved særlige lejligheder.

Jeg har et godt og nært samarbejde med min tilsynsførende pædagog. Hun kommer både på uanmeldt besøg og efter aftale.

Jeg har været på flg. Kurser:
Dagplejens 3 ugers grundkursus “Hverdagen som dagplejer”.
Grundlæggende førstehjælp.
Børneyoga.

I er meget velkomne til at komme på besøg og jeg vil med glæde vise jer, hvad jeg har at tilbyde i min dagpleje.

Venlig hilsen
Kirsten