Thi Thai Thanh Palmann Dagplejer
Send e-mail Telefon: 21177726 Adresse: Enggårdstoften 4, Engum, Bredal og Assendrup

Jeg hedder Thanh Palmann, og bor på Enggårdstoften 4, 7120 Vejle Ø.
Jeg er uddannet pædagog, og har tidligere været ansat som dagplejer i Viborg Kommune i 18 år. I 2019 blev jeg ansat i Vejle Kommune som dagplejer. Desuden har jeg både arbejdet i vuggestue og i børnehave i flere år.

Jeg har 3 voksne børn og bor i et parcelhuset sammen med min samleverske Kivon.
I huset, hvor jeg bor, er der et stort værelse med gulvvarme, som jeg bruge til legerum. Værelset er indrettet hyggeligt med gode læringsmiljøer for børn. Ude i haven er der en sandkasse, et legehus samt diverse legetøj.

Når børnene kommer om morgen forgår det i et roligt tempo. Børnene finder sig tilrette ved forskellige aktiviteter f.eks. at tegne, læse, lægge pulsespiller eller få baby massage m.m. Derefter laver jeg en samling, hvor vi leger sangleg, dialoglæsning, yoga, NUSSA (aktiviteter hvor børnenes lære at regulere sine følelser/energi). Jeg planlægger altid aktiviteter så tæt på børnenes udvikling som muligt og med henblik på at tilgodese hvert enkelt barns læring.

Her efter tilbyder jeg formiddags mad f.eks. forskellige slags grød, brød og frugt. Derefter kan vi gå en tur eller lege i haven.
Til frokost tilbyder jeg varierede kost med varm mad eller rugbrød og grøntsager. Efter frokost kan børnene sove både indenfor på madras eller i barnevogn.
Eftermiddagsmad er ligeledes varierende med brød, frugt, grøntsager m.m. Derefter kan børnene lege både indenfor eller udenfor.

Jeg er legestue en gang om ugen hele dagen. I legestue mødes jeg andre kollegaer. At være i legestue og lære at være en del af en større gruppe er en vigtig del af at være barn i dagplejen. I legestuen tilegner barnet en robusthed i en større gruppe og får nemmere ved overgangen til børnehaven og evt. gæstepleje.

Desuden er der tilsyn fra kommunen, dvs. at der er tilknyttet en dagplejepædagog som rådgiver og vejleder både dagplejer og forældre. Den tilsynsførerende følger også med i jeres barns udvikling og er tovholder for vores samarbejde om jeres barnets trivsel og udvikling.

Jeg har igennem mit lang arbejdsliv taget mange kurser, som har opgraderet min faglighed og til pædagogisk arbejde med børn bl.a. Faglige Fyrtårn, NUSSA, Aktiv Læring, Mater Meo, TOPI, Samarbejde og Kommunikation, Samspil og Relation i pædagogisk arbejde m.m.

Det er meget vigtigt for mig at have et godt samarbejde med jer som forældre. Her er det vigtigt, at bruge hinandens viden om barnet samt at være nysgerrig på, hvad er vigtigt for barnet. Når samarbejde/kommunikation lykkes, vil der opstå tillid og tryghed mellem os og det kan jeres barnet mærke. Dermed har barnet rigtige gode muligheder for at komme i trivsel, og læring vil lykkes, således vil udviklingen blive optimal.