Rikkelise Fredensborg Nielsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 20408343 Adresse: Gormsvej 5, Børkop

Velkommen i dagpleje hos Rikke 🌷

Med masser af hjertet rum, højt til loftet og altid plads til masser af leg & kram 🤗

Noget af det meste fantastiske ved dagplejen er man kan få passet sine helt små børn i et hjemligt miljø, hvor børn trives og der en god struktur på hverdagen. I vil møde den samme omsorgs person hver dag, små børnegrupper hvor der er plads til individuelt at udvikle sig. Her er tid til nærvær, samt at se det enkelte barn og hvor det er i dens udvikling. Det er nogle af de ting som jeg ser, som en fordel i dagplejen.
For mig betyder åbenhed og ærlighed virkelig meget i et godt forældresamarbejde, hvilket jeg vægter højt hos mig 🌷

Hverdagen
I hverdagen tager jeg udgangspunkt i den børnegruppe jeg har og ud fra vejr, vind og efter årstiden 🌞🌧☃️

Indenfor har jeg et stort legerum midt i huset, hvor legen også kan få frit spil mm., leg med legekøkkenet, dukker, biler, duplo, puslespil, børneyoga og højtlæsning. Vi elsker at høre musik og danser gerne fjolle dans, hopper, laver kolbøtter, snurre rundt alt sammen noget der styrker motorikken.

Jeg har en stor have med fx en sandkasse forskellige køretøjer, hvor vi også har nogle gode stunder ude i. Vi besøger – eller får besøg af de andre dagplejer og deres børnegrupper, som styrker relationerne på tværs.

Jeg vægter meget højt at komme ud dagligt på gåture fx ned til ænderne, Børkop Vandmølle, rideskolen og over og snakke lidt med køerne på marken eller bare snakke om de små dyr på vores vej for fx. en våd regnorm en frø eller et stankelben.

Besøger de forskellige legepladser i Børkop eller går i skoven, hvor Børnene kan øve deres balance og lege med en pind og plukke en blomst 🪻

Går på Børkop bibliotek for og lege eller kigge i bøger, nogen gange i samvær med andre dagplejer.

Vi synger meget hver dag lige fra kendte børnesange til dem der er mere årstidsbestemte fx julesange til jul og lærer fastelavnssange op til fastelavn. Jeg går op i mærkedage som fastelavn, jul, fødselsdage, halloween og påsken.

Vi laver krea i det omfang helt små børn kan være med på fx tegne, male, sætte perler på en piberensere for og øve finmotorikken.

Jeg vil altid støtte op om lokale aktiviteter, der sker i dagplejen for børnene.

Heldagslegestue Bamses Hus
Vi går i heldagslegestue i Bamses hus en gang i ugen med vores legestuegruppe og deres børnegruppe for at styrke fællesskabet. Har som udgangspunkt en ugentlig gåtur med legestuegruppen.

Børnene skal som udgangspunkt afleveres og hentes i legestuen, hvis ikke andet er aftalt.

Mad & måltider
Der bliver tilbudt 3- 4 måltider formiddagsmad, middagsmad, eftermiddagsmad.

Jeg tilbyder mad ud fra Sundhedsstyrelsen anbefaling, samt arbejder efter Dagplejens Mad-og-Måltidspolitik. Jeg har fokus på madmod, madglæde og madspil. Børnene vil blive tilbudt årstiden frugt, grønt, rugbrød, boller og familiens mad som kan være både varme og kolde retter.

Med stor fokus på det sociale måltid, vægter jeg at gøre det hyggeligt og skabe et fællesskab, hvor vi snakker og genskaber dagens oplevelser sammen. Børnene lærer at måltidet er et vigtigt samlingspunkt og får gode rutiner som håndvask og fx at sige tak for mad & velbekomme 🍽

I dagplejen arbejde vi ud fra den styrkede pædagogisk læreplan med udgangspunkt i det enkelte barns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi arbejder med at styrke dem i forskellige relationer og fællesskaber.

Jeg deltager løbende i kurser og uddannelser og har hele tiden et opdateret førstehjælpskursus.

Jeg vil få anmeldte og uanmeldte besøg af min tilsynsførende dagplejepædagog, som jeg kan spare med angående børnenes om udvikling og trivsel. Hvert andet år får jeg et uvildigt kvalitetstilsyn ud fra KIDS.

Aula er en digital platform (en App) vi bruger til sikker kommunikation mellem jer forældre og Dagplejen fx omkring fælles arrangementer i legestuen, nyt fra forældrebestyrelsen, sampasning, ferie mm.

Hvis I giver samtykke, ligger jeg billeder op inde på Aula, som kun min børnegruppes forældre kan se.📸

Hvem er Rikke 🌷
Jeg hedder Rikkelise er født januar 1987
Kælenavn er Rikke 🌷

Jeg er Sosu uddannet og har altid arbejdet med mennesker.

Jeg er gift med Mike som jeg har 3 hjemmeboende børn sammen med, Storm fra 2011 🩵 Ea fra 2017 💜 Sia fra 2022 🩷 + jeg er bonus mor til en dreng fra 2009 💚

Vi bor i et stort hus i Børkop og til vores familie tilhører der også katten Anton🐈‍⬛ som er meget børnevenlig.

Jeg blev dagplejer i sommeren 2023 🌞hvor jeg startede op sammen med min egen datter, som også går i Dagplejen ( Sia fra 2022 )

Vores hjem er en typisk børnefamilie med alt hvad der hører til ☺️ larm, grin og masser af hjerterum🌷