Anna Margrethe Greendahl Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543323 Adresse: Eskimovej 56, Vejle

Jeg har været dagplejer siden 1992. Jeg er gift med Rune, vi har 3 børn og 4 børnebørn. Vi har også en hund som hedder Carla, det er en Labardoodle. Vores hjem er røgfrit.

FOR MIG ER DET VIGTIGT AT :
- Børnene trives, og at der er tid til det enkelte barn
- Møde børnene i deres nærmeste udviklings zone
- Vi kommer ud hver dag, hvor vi kan være nysgerrig på naturen og bruge vores sanser og styrke motorikken
- Tilrettelægge dagen efter hvad børnene er optaget af
- Der er et godt forældresamarbejde, baseret på tillid og åbenhed, så vi sammen får skabt de bedste rammer for jeres barn
I min hverdag er der tryghed og nærvær. Jeg arbejder med de styrkede læreplaner, hvor leg, læring og udvikling er en vigtig del af vores hverdag. Læring sker hele dagen i samspil med andre.

Vi er meget kreative, og engang imellem holder vi fernisering for forældre eller bedsteforældre, hvor børnene stolt viser deres kreative ting frem.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue sammen med to andre dagplejer. Der leger børnene med hinanden i en større gruppe og lærer at styrke relationer til andre børn og voksne. Vi mødes også i nærområdet, på legepladsen eller i skoven.

Hos mig bliver der serveret mad efter Vejle Kommunes kostpolitik. Jeg vil inddrage børnene i måltidet, skabe madglæde og en god kultur ved måltidet. De skal smage så meget forskelligt som muligt, for at skabe mulighed for madmod frem i livet.

Jeg samarbejder med min dagplejepædagog, hun er min sparringspartner og er med til at følge børnenes udvikling. Hende møder I til opstartssamtale, når I starter i Dagplejen.

Jeg har deltaget i de kurser / uddannelser Dagplejen har tilbudt.