Anne-Birte Morthorst Taul Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543317 Adresse: Ulvekæden 17, Mølholm/Vinding

Jeg hedder Anne-Birte og bor på Ulvekæden i Mølholm. Er født i 1967. Har to udeboende børn. Har været dagplejer siden 2000. Mit hjem er røgfrit.

I min dagpleje arbejder jeg med de styrkede læreplaner. Jeg lægger vægt på tryghed, omsorg, nærvær og trivsel, med plads til det enkelte barn. Her får børnene plads og tid til at udvikle sig i deres tempo og de lære at danne gode relationer til både børn og voksne.

Arbejder ud fra et åbent og ærligt samarbejde med forældrene. Vægter den gode daglige dialog om barnets hverdag.

Servere sundt og varieret mad og ligger vægt på, at børnene smager meget forskelligt. Jeg inddrager børnene i måltidet og arbejder med madmod og madglæde.

Ud over mit hjem, hvor vi både er inde og ude, bruger jeg også nærområdet. Vi har ikke langt til skov og legepladser, hvor der er gode læringsmiljøer, der styrker deres udvikling. Når vi leger, er der er der fokus på børnenes opmærksomhed, fordybelse, kreativitet og fantasi.

Bruger (Day Care) og) Aula hvor jeg dokumenterer hverdagen med billeder. Lægger dog stor vægt på den daglige dialog.

Vi er tre dagplejere og 12 børn, der går i heldagslegestue en dag om ugen. Her lære børnene at være i en større gruppe og få hjælp og trøst af andre voksne. Vi fejrer højtider f.eks. jul, fastelavn osv. Vi planlægger aktiviteter ud fra de styrkede læreplaner, så det skaber genkendelighed både i legestuen og i mit hjem.
Har en dagplejepædagog tilknyttet. Hun kommer både i mit hjem og i legestuen. Vi sparrer omkring mit arbejde, dagligdagen, børnene og uddannelse. I møder hende til opstartssamtale, når Jeres barn starter i dagplejen.