Maibritt Vessel Ahrndt Nielsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543114 Adresse: Agerholmvej 5, Vonge og Kollemorten

Lidt om mig

Jeg hedder Maibritt, og er årgang 1976. Jeg har været dagplejer siden 2016. Jeg er gift med Martin, og sammen har vi tre børn, i skolealderen.
Jeg bor på en ejendom, lidt udenfor Kollemorten. Her har vi rigtig god plads til at lege, både ude og inde. Vi leger på legepladsen i haven, går på opdagelse, rundt omkring på ejendommen eller går ture i området. Indenfor har jeg to legeværelser, hvor vi kan lege. Her er både plads til fordybelse, og at udfordre motorikken. Mit hjem er røgfrit, og vi har ingen dyr indenfor.

 

Forældresamarbejde

For mig er et åbent, ærligt og respektfuldt forældresamarbejde rigtig vigtigt. Det er med til, at give trygge og glade børn. Det er vigtigt, at vi samarbejder om, at give barnet den bedste tid i dagplejen. Jeg lægger løbende billeder ind på Aula, så man kan følge lidt med i vores hverdag. -Men den lille daglige snak, er nu den vigtigste. En gang i mellem er der forældrekaffe, hvor vi hygger os sammen.
Min dagplejepædagog kommer jævnligt på besøg, hvor vi snakker om børnenes udvikling og trivsel. Det er hende jeg kan sparre med, spørger til råds og vender hverdagen med. Hende vil I møde til kontaktmødet hos mig.

 

Hverdagen og legestuen

Vi leger, synger og danser. Vi fjoller, laver puslespil og tegner. Vi kigger i bøger, og spiller spil. Vi øver os i, at blive gode til det, som er svært. Vi klatrer, rutcher, gynger og kravler. Vi får grønne knæ og sorte negle. Vi snakker om, hvad vi ser, hvad vi laver og oplever. Vi hjælper hinanden, og gør os klar til børnehaven.
En gang om ugen er vi i heldagslegestue. Om sommeren besøger vi hinanden i legestuegruppen, og leger i vores haver. Om vinteren er vi i legestuen i Vonge. Her lærer børnene, at være sammen med andre børn og knytte venskaber, i en større gruppe.

 

Måltider

Her hos mig, spiser vi sundt og varieret kost. Vi smager forskellige madvarer, og øver os i, at være madmodige. Nogen gange bager vi, eller bruger frugterne fra haven til noget lækkert. Vi øver os i, blive selvhjulpne. Dække bord, tage mad fra fadet, hælde op og tørre fingre og mund efter maden. Snakker meget om, hvad det er vi spiser, og hvad der er på bordet.

 

Kurser

Jeg deltager løbende i kurser, forløb og inspirationsaftener, som Vejle Kommune tilbyder. Det har fx været Arbejdet som dagplejer, Den styrkede pædagogiske læreplan og Børneyoga.