Tina Mandal Struve Jakobsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30542933 Adresse: Buen 10, Bredsten

Tina Jakobsen (dagplejer siden1998) Buen 10, som ligger for enden af et lukket vænge. Jeg er gift med Jan og sammen har vi 2 børn (der er flyttet hjemmefra). Vores hjem er røg og dyrefrit.

Nogle af de værdier, jeg især lægger vægt på i mit arbejde med børn er
NÆRVÆR – OMSORG – TRYGHED – TILLID

For mig er det vigtigt at skabe tryghed for det enkelte barn og møde barnet, hvor det er. Alle børn er noget ganske særligt og der er i min dagpleje plads til forskelligheder.

At arbejde med børn er meget livsbekræftende og et ansvarsfuldt arbejde som jeg brænder meget for, da jeg ved, at jeg kan være med til at gøre en forskel for det enkelte barn.

Vi arbejder, i Dagplejen, med de nye styrkede læreplaner, hvor leg og læring er en naturlig del af hverdagen.

Hverdagen er genkendelig for barnet, hvor det nære og hjemlige miljø er vigtigt.

Der er selvfølgelig leg både ude og inde. Ude har vi sandkasse, legehus, græs og fliser der indbyder til ræs på scootere. Børnene har også deres egne højbede, hvor der dyrkes forskellige spiselige ting.

Inde er mulighederne også mange, hvor man bl.a. kan klippe/klistre, male osv. ved bordet i køkkenet. Lege på værelset eller lave dans/musik i gangen

En gang om ugen er vi i heldagslegestue, hvilket er rigtig godt for børnene, da de her lærer at være sammen i større grupper og opbygge relationer til andre børn. De lærer også de andre dagplejere godt at kende.

Der er også mulighed for at benytte hallen i den lokale idrætsforening en gang om ugen.

Morgenmad er en mulighed i dagplejen. Vi får formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad, der selvfølgelig er en alsidig, sund og nærende kost.

Jeg kan tilbyde et godt forældresamarbejde, der bygger på gensidig respekt, forståelse og åbenhed.

Til dokumentation bruges Aula i form af billeder m.m. Selvfølgelig har vi altid den gode daglige dialog omkring hverdagen.

Samarbejdet med min pædagog bruger jeg til at udvikle mig fagligt og hvor der er brug for ekstra hjælp. Det er også godt at have en at snakke med.

Jeg har deltaget i relevante kurser og kan nævne: Sprog - ICDP – inklusion – Den nye styrkede læreplan.

Og så er jeg temadagplejer: Have til Mave.