Jane Bendixen Dagplejer
Send e-mail Adresse: Åsbjerg 27, Give/Farre/Grønbjerg/Langelund

Hvem er jeg:
Jeg hedder Jane Bendixen og er født i 1973. Jeg bor på Åsbjerg 27, 7323 Give. Jeg er uddannet socialrådgiver i 1999 og har arbejdet som sådan indtil jeg er begyndt som dagplejer i oktober 2022. Jeg elsker børn og jeg er vild med deres umiddelbarhed samt deres lyst til at udforske nyt og deres glæde ved livet

Min familie:
Jeg er gift med Brian, som er pædagog, han har ofte hverdagsfri, så han vil også blive en del af børnenes hverdag. Vi har tre børn, Laura født i 2007, Julie født i 2010, William født i 2013. I praksis bliver mine dagplejebørn en del af vores hjem og familie. Her udover har vi en lille allergivenlig hund, som hedder Buller. Han er en glad og venlig hund. Han er i sit eget rum adskilt fra børnene.

Boligen:
Vi har et køkkenalrum og en stue som hænger sammen. Der er indrettet et legerum i stuen, børnene leger i praksis både i stuen og køkkenalrummet, så børnene altid har mulighed for at være tæt på mig, hvilket giver tryghed, især for de yngste. Desuden giver det god gulvplads at lege på. Vi har et brugshjem, hvor børn gerne må fylde

Udenfor er der aktuelt lavet et legemiljø med sandkasse, rutsjebane og vippegyngehest m.v. Jeg bor op af en mindre skov, hvor vi kan gå på motorisk udfordring. Herudover ligger der flere større legepladser i nærområdet, som vi ofte kan besøge. Der er også mulighed for at jeg kan låne en ladcykel, så vi kan komme på en lidt længere ture

Vores hjem er røgfrit.

Hverdagen og det pædagogiske:
Hverdagene bygger på en genkendelig hverdag. Der er fokus på tryghed, nærvær, omsorg og trivsel. Herudover er der fokus på den enkeltes udvikling, herunder både, sprogligt og motorisk udvikling. Der vil altid blive arbejdet med det enkelte barns nærmeste udviklingszone. Der er i praksis mulighed for tid og ro og dermed plads til nærvær og fordybelse i det, som det enkelte barn er optaget af lige nu samt fokus på udvikling af fællesskabet og de sociale kompetencer.

Herudover bliver det enkelte barn en del af vores familie og vil fejre jul påske, fødselsdage, samt lave helt spontane mærkedage, som indvielse af en evt. ny sandkasse.

Jeg lægger vægt på et godt forældresamarbejde, som bygger på åbenhed, ærlighed og dialog. Jeg mener, at det er vigtigt, at vi i fællesskab får skabt de gode rammer for barnet, således at der er sammenhæng i barnets hverdag og dermed et godt udgangspunkt for barnets udvikling.
En gang om ugen går jeg i legestue, hvor jeg er en del af en legestuegruppe, her får børnene mulighed for at møde andre børn og voksne og dermed bl.a. træne socialisering i større sammenhænge og indgå i nye legerelationer.

Herudover får jeg løbende besøg af min dagplejepædagog, Lotte. I møder hende til opstartssamtalen. Hun kommer løbende på besøg for at følge børnenes udvikling og hun er min løbende sparringspartner.

Kost:
Jeg laver formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til børnene. Jeg serveres sund og varieret kost og jeg følger Vejle Kommunes kostpolitik. Jeg kan også give barnet morgenmad.

Kurser:
Jeg er uddannet socialrådgiver
Herudover har jeg bl.a. nedenstående kurser.
NLP uddannelse, praktitioner og master
Grunduddannelse i narrativ og systemisk samtaleterapi.
1. hjælpskursus med fokus på førstehjælp til mindre børn