Tina Stjernholm Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30545307 Adresse: Nørrelyst 2, Børkop

Som dagplejer, vægter jeg i min hverdag, det gode samspil mellem børn og voksne. For mig er det meget vigtigt, at både børn og forældre, synes det er trygt og rart at komme hos mig, og at de føler sig velkommen. God kommunikation blandt både børn og voksne, er vigtigt for mig. Jeg sætter stor pris på åbenhed og ærlighed, for med det, kommer vi i fællesskab længst.

Jeg nyder at komme ud med børnene, enten på besøg hos kollegaer, i haven, på legepladser i nærområdet eller bare en gåtur, hvor vi snakker om de ting vi ser undervejs. Da børnegruppen varierer aldersmæssigt, vil der være tidspunkter, hvor vi er mindre væk fra hjemmet end andre. Så laver vi andre ting, som at synge, læse historier, lave børne yoga, fordyber os i leg o.s.v.

2 gange om måneden er vi i legestuen i Bamses hus. Her mødes vi gruppevis, så børnene også får erfaring i at være i en større gruppe. De får nye venskaber, og bliver bedre rustet til overgangen til børnehave. De voksne kan erfaringsudveksle og sparre med hinanden, og vi holder middagsmøder hvor vores dagpleje pædagoger også deltager.

Jeg er en glad og udadvendt pige, der nyder at arbejde med børn. Oprindeligt er jeg uddannet salgsassistent, men har arbejdet som dagplejer siden 1/11-2007. Jeg er født i 1976 og har to drenge fra henholdsvis 2001 og 2003. Min ældste søn er flyttet hjemmefra. Jeg bor i hus sammen med Palle, som har 3 hjemmeboende børn fra henholdsvis 2007, 2009 og 2010. De er hos os hver anden uge. Vi har ingen husdyr og vores hjem er røgfrit.

Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og glæder mig hver dag til at modtage børnene i min dagpleje.