Tina Mølsted Madsen Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544892 Adresse: Helsebakken 9, Uhrhøj

Velkommen til min dagpleje
Jeg hedder Tina og er født i 1967.

Jeg bor sammen med min mand, min store datter og vores lille søde hund. Derudover har jeg to voksne sønner og to børnebørn. Vores hjem er røgfrit og meget rummeligt. Jeg startede som dagplejer i 2019.

Uddannelse
Jeg blev uddannet pædagog i 2002 og har siden arbejdet både inden for special og normal området. Jeg har arbejdet meget med ICDP (relations- og ressourcepædagogik) og neopædagogik.

Omsorg og nærvær
I mit arbejde har jeg meget fokus på trivsel, dette giver de bedste betingelser for udvikling og læring. Jeg vægter at anerkendende og skabe et positivt miljø, hvor der er plads til omsorg-nærhed, tryghed, ro og en masse knus/klem.

Leg, aktiviteter og rutinesituationer
Jeg arbejder meget med sproglig opmærksomhed, sætter ord på alt, synger, læser og holder hverdag en lille samling, hvor vi snakker om, hver der er kommet i dag og meget mere. Jeg er meget bevidst om at give barnet rum til leg, både med mig og de andre børn. Jeg vægter også at følge børnenes spor og lege de lege som de lægger op til. Jeg er hele tiden på sidelinjen, hvor jeg støtter, guider og vejleder. Jeg har fokus på barnets udvikling af selvhjulpen hed, dette vil ske via hverdagens opgaver, feks. øve at rydde op, tage tøj af og på, dække bord og hælde vand/mælk op.

Forældresamarbejde
Jeg lægger stor vægt på et godt og respektfuldt forældre samarbejde, hvor der er tillid og tryghed til en dialog omkring barnets udvikling og trivsel.

Heldagslegestue
En gang om ugen er vi i heldagslegestue (dagplejehuset på Uhrhøj) hvor vi mødes med en fast gruppe af børn og dagplejere. Her lærer børnene at begå sig i en lidt større gruppe børn, de får nye små venner og vi laver fælles lege mm.

Kost
Jeg giver børnene en sund og nærende kost og lever op til Vejle Kommunes kostpolitik. Måltiderne er en hyggelig stund, hvor børnene smager på mange forskellige ting og vi snakker stille og roligt om dagen.

Dagplejepædagog
Jeg samarbejder med en dagplejepædagog – vi sparer med hinanden om børnenes trivsel og udvikling. I møder også min pædagog til det første kontaktmøde.

Jeg glæder mig meget til at møde Jer og til at blive en del Jeres barns første 2-3 år.