Lissi Margrethe Elster Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30544196 Adresse: Sdr. Stationsvej 35, Thyregod

Jeg hedder Lissi Elster, født i 1961.Jeg bor Sdr. Stationsvej 35 med min mand - og har to voksne børn, samt børnebørn.
Jeg har været dagplejer i 1999-2004, og igen fra 2012. Jeg har tidligere arbejdet mange år som kontorassistent, men det er arbejdet med børn, jeg brænder for.

Vores hjem er røgfrit og uden husdyr.

Vi har en stor have med sandkasse, sansegynge og andre legeredskaber. Indenfor boltrer vi os i legeværelset, køkkenet og gangen. Vi benytter også skoven en del.

Vi arbejder ud fra den styrkede læreplan.
Vi læser, maler, synger, danser, dyrker yoga, klatrer og griner! Har fokus på sprog, motorik, krop og sanser.. Det er naturligvis skiftevis dage med liv og glade dage, og lidt mere stille dage, når der er behov for det.
Vi er ude hver dag året rundt. Nogle gange i haven, andre gange på gåtur eller i skoven.

Vi tager ofte billeder, som vil blive delt med jer på Daycare/Aula.

En gang om ugen er vi i legestue hele dagen, dvs børnene afleveres og hentes der den dag. Det er en dag, som både dagplejere og børn glæder os til. Her har børnene mulighed for at skabe relationer til en større gruppe af børn og voksne (vi er 4 dagplejere i gruppen), og få tillid til andre dagplejere, hvilket er godt, når de af og til skal i gæstepleje.

Jeg vægter et godt forældresamarbejde, hvilket jeg opbygger via tid til den enkelte familie, ligesom jeg også har fokus på åbenhed og ærlighed, som går begge veje. Det er vigtigt for mig, at I er trygge ved at overlade jeres barn til mig.

Når vi spiser, er børnene ofte med i forberedelserne. Nogle kan sætte en tallerken på, pille et æg, eller bare tage låget af smørret. Andre gange laver vi madpakke, som altid er et hit. Om sommeren spiser vi ofte alle måltider ude.

Vores pædagog Stina besøger os jævnligt. Her taler vi om det enkelte barns trivsel, samt børnegruppen som helhed.

Vi bliver jævnligt tilbudt kurser, som vi selvfølgelig deltager i.