Heidi Viberg Bruun Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543187 Adresse: Nokken 23, Vejle

Jeg er en varm og kærlig person, men et stort hjerte for de små fra alderen 0-3 år
Jeg har arbejdet som dagplejer siden august 2017, efter knap 25 år i restaurationsbranche som kok, har jeg har på ingen måde fortrudt mit branche skift.

Jeg er mor til 3 børn fra hhv 1999-2002 og 2015. Jeg bor på Nokken i et nyopført rækkehus, det er et røg og dyre frit hjem. Vi er stort set ude hverdag om enten vi er i skoven, ved vandet eller vi tager en tur på ladcyklen og stopper op og hilser på hvad vi møder på vores vej. Her hos mig må vi godt lege i mudder og hoppe i vandpytter. Jeg er en aktiv løber der bruger skoven meget i min fritid, og det smitter meget af på min tid med børene.
Jeg vægter tryghed og nærvær højt, og når det lille nye barn starter her hos mig sætter vi aktivets niveauet ned og sætter os på gulvet for at lærer hinanden at kende, så fordyber vi os i sang, leg og musik .
Jeg inddrager jer forælder i vores hverdag med billeder som jeg lægger på Aula, og det er vigtigt for mig, at der er tid til en god dialog om min hverdag med jeres børn. Et åbent og ærligt samarbejde med jer forælder sætter jeg enormt stor pris på.
Jeg er i legestue med andre dagplejere og deres børn, en gang om ugen. Her lærer børene at være i større grupper, og at der også er andre voksende der kan hjælpe med trøst osv. I legestuen fejre vi højtider som jul og fastelavn. Vi planlægger aktiverer ud fra den styrkede pædagogiske læreplan. Så det skaber en genkendelighed fra hverdagen hjemme hos os selv.

Jeg går op i sund kost, og jeg ved hvad der er godt for det lille barn at indtage. Så her hos mig spiser vi sundt og ernærings rigtigt kost og jeg finder andre alternativer for sukker når vi skal hygge os lidt.
Jeg har et tæt samarbejde med min dagpleje pædagog, jeg er aldrig alene om at tage beslutninger om mine børn i min dagpleje, jeg har en god sparring med hende.
Jeg har deltaget i grund kurset som dagplejer i 2018 og så er jeg blevet introduceret for de nye styrkede pædagogiske læreplaner.