Britta Ebba Mørkholt Bondegaard Dagplejer
Send e-mail Telefon: 30543254 Adresse: Mølvangvej 54, Jelling

Jeg bor i hus med kort afstand til indkøb, Gorms hallen og grønne områder. Jeg er født i 1960. Jeg er gift og vi har 4 børn og 4 børnebørn.

Jeg har været dagplejer i en årrække i Give – taget Pædagogisk Assistent uddannelsen, været vikar i institution, og 3 år som gæstedagplejer i Børkop før jeg 1.1.2019 blev ansat i eget hjem her i Jelling. Hjemmet er røgfrit og allergivenligt – vi har ingen husdyr selv, men låner en hund ind i mellem.

Huset er indrettet med børne garderobe, pusleplads/toilet, værelse til børnenes legetøj og vindue til at vinke til jer om morgenen samt åben køkken/stue. Vi har en lukket have med børnevenligt legemiljø, og en stor garage, hvor barnevognen evt. kan stå på en regnvejrsdag. Vi er ude stort set hver dag året rundt – med varieret længe af opholdet efter vejr og børnegruppe.

Det vigtigste for mig er, at jeg har tiden. Muligvis vi ikke nåede det, jeg havde tænkt, men så så børnene måske en bille eller en flyvemaskine. Jeg vægter tid til det enkelte barn og udfordringer tilpasset den enkelte. Samspillet i den lille gruppe er også en vigtig del af hverdagen.

Jeg laver ”barnets bog” med billeder og tekst – som fysisk bindeled mellem dagplejen og hjemmet, og som dokumentation af hverdagen.

En dag om ugen går jeg i heldags legestue (børnene afleveres og hentes der) sammen med kollegaer og deres børn. Her kan børnene bl.a. lære at indgå i en større gruppe, og vi voksne har mulighed for kollegial sparring.

Forældresamarbejde er noget af det vigtigste for mig, og jeg lægger stor vægt på et åbent og ærligt samarbejde med jer. Det er jer, der kender jeres barn bedst, så de små daglige samtaler er vigtige for både barnets trivsel og min forståelse af barnet på dagen, – Her ud over tilbyder jeg en opstartssamtale efter ca. 3 mdr.

På en normal dag får barnet 3 måltider i løbet af dagen - formiddag ca. kl. 8.30, frokost ca. kl. 11 og eftermiddags mad efter middagssøvnen. Til frokost er der mælk, og ellers slukkes tørsten i vand. Jeg køber primært økologiske/danske og nøglehulsmærkede produkter, og vægter svanemærket for naturens skyld.

Dagplejepædagogen kommer både i hjemmet og legestuen. Her får jeg sparring i forhold om det enkelte barn/gruppen, og i forhold til den styrkede læreplans delmål.

Jeg har deltaget i en del relevante kurser i årenes løb - supplering af 1. hjælp hvert 2 år og Den styrkede pædagogiske læreplan er de sidste.

I er velkomne til at kontakte mig for flere informationer eller et lille besøg 😊