Vinni Rye Sørensen

  • Vinni Rye Sørensen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: VINRS@vejle.dk
    Telefon: 30543239
    Adresse: Bæksgårdvej 7 b, 7323 Give

Jeg lægger vægt på at der er plads til alle, der skal være tryghed og nærvær og masser af tid, og tid til at være i børnehøjde.

Vi er meget ude og oplever naturen/årstiderne. Vi snakker, læser og synger. Vi hygger og krammer. Vi laver motorikbane både udenfor og i stuen. Vi slår kolbøtter. Hopper i vandpytter. Vi ser på snegle og fanger sommerfugle. Leger i sandkasse og i legehus. Kører på scoter/cykel/traktor. Rutche på rutchebane og gynger. Går på skovtur. Spiser madpakke i haven/skoven. Og en masse andre ting.

Jeg bor i et industri område  hvor der både er busser, lastbiler og traktorer at kigge på, vi har en stor lukket have med skoven lige bag ved, som vi benytter os meget af.

Jeg vil gerne have en god dialog og et godt samarbejde med forældrene, da det er både godt for barnet , forældrene og mig.

Min pædagog: Lotte Johansen. 

Jeg har hund.

Jeg er født i 1963 og har været dagplejer siden 2001, bor sammen med Karl Peter, som er selvstændig mekaniker, og har værksted ved siden af privaten. Jeg har en søn som er født i 1994, jeg har været post, i butik, og på fabrik inden jeg blev dagplejer.

Jeg glæder mig til at passer jeres barn!

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Skriv dit barn op til dagpleje