Trine Nørmark Pedersen

 • Trine Nørmark Pedersen

  Kontaktoplysninger

  E-mail: trnpe@vejle.dk
  Telefon: 30545326
  Adresse: Trojavej 4, 7100 Vejle

Velkommen til min dagpleje:))

Jeg er uddannet pædagog i 2002, og har siden 2004 arbejdet med vuggestuebørn (0-3 årige).
Jeg har kursus i ICDP (Relations- og Ressourcepædagogik), samt et modul af “social inklusion” - uddannelsen.

 • Jeg brænder for arbejdet med de 0-3 årige, og har erfaring og viden om at skabe et stimulerende og udviklende miljø for det lille barn - både inde og ude. Jeg er vant til at arbejde ud fra de 6 pædagogiske læreplanstemaer.
 • I mit arbejde har jeg meget fokus på trivsel - for at skabe de bedste betingelser for udvikling og læring.
 • Jeg vægter at være anerkendende - at skabe et positivt miljø, hvor der er plads til nærhed, omsorg, ro, tryghed og en masse knus og sproglig opmærksomhed.
 • Jeg er meget bevidst om at skabe rum til legen, hvor jeg lader barnet følge eget spor, undgår unødig afbrydelse og lader kreativiteten udvikle sig - til tider er jeg en del af legen og andre gange er jeg på sidelinien, støtter guider og vejleder.
 • Jeg har meget fokus på barnets udvikling af  selvhjulpenhed - det sker ved at lade barnet få lov at tage del i de hverdagsopgaver der naturligt opstår.
 • Jeg vægter et godt og respektfuldt forældresamarbejde, hvor der er tillid og tryghed til en dialog omkring barnets trivsel og udvikling.

En gang i ugen (mandag) er jeg i heldagslegestue. Her mødes vi i “Dagplejens hus”med en fast gruppe af andre børn og dagplejere på Uhrhøj.

Både jeg og min familie glæder os meget til at hilse på jer, og blive et positivt supplement til jeres familie:)

Tilknytning: Jeg samarbejder med Lotte Johansen (dagplejepædagog) - til sparring og udvikling af den pædagogiske praksis.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lotte Johansen
Skriv dit barn op til dagpleje