Trine Bianca Jensen

  • Kontaktoplysninger

    E-mail: trbje@vejle.dk
    Adresse: Ringvejen 43, 7300 Jelling

Jeg nyder meget mit job og den frihed børnene og jeg har sammen, og at vi kan tage dagene i børnenes tempo. Vi holder af at komme ud i det fri og Jelling har mange små hyggelige steder, hvor vi tit bevæger os hen. Den ene dag kan det være bakken ved plejehjemmet, vi udfolder os på, en anden dag går vi måske forbi hestene og siger hej og giver dem en gulerod og spiser vores medbragte madpakker.

Jeg har en dejlig stor have, hvor jeg bl.a. har en stor sandkasse, et legehus hvor vi leger købmand mm. og et udkigstårn med en rutsjebane.
Når vi leger indenfor er vi ofte kreative med f.eks. modellervoks. Vi tegner, klipper, synger, leger sanglege, slapper af med tæpper, lytter til afslapningsmusik eller læser bøger. Børnene har deres egen sangbog og den elsker de. De dage der skal fart på kan vi f.eks. finde på at udfordre os selv med en hjemmelavet Tarzan-bane inde i stuen. Her i huset er det kun fantasien der sætter grænser.

Jeg forsøger at inddrage børnene i madlavningen og andre huslige ting, hvis de har interessen. Det er vigtigt for mig at børnene får en følelse af at være en del af det, der sker i hjemmet.

Jeg forsøger så vidt muligt at udfordre børnene på sanserne, det motoriske og kognitive i alt hvad vi laver.

Selvom vores hverdag er meget forskellig fra dag til dag, sørger jeg samtidig for faste rutiner ift. spisetider og det enkelte barns sovemønster.

Vi får jævnligt besøg af min pædagog Lone Særkjær, som jeg kan drøfte faglige ting med omkring børnene og mit arbejde. Børnene kommer også til at kende Lone, så vi nyder alle hendes besøg.

En gang om ugen går vi i legestuen. Jeg er tilknyttet legestuegruppe nr. 4. Mit hjem er røgfrit og vi har ingen husdyr.

Jeg har gennemgået følgende kurser:

- Grundforløbet for dagplejere - ICDP ( relationsarbejde mellem barn og voksen )

- For tidlig fødte børn

 

Jeg er født i 1976. Bor på Ringvejen sammen med Martin og vores 4 børn, hvoraf de 3 stadig er hjemmeboende.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 2009, men er oprindeligt uddannet tandklinikassistent.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Lone Særkjær
Skriv dit barn op til dagpleje