Tina Struve Jakobsen

  • Tina Struve Jakobsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: timja@vejle.dk
    Telefon: 30542933
    Adresse: Buen 10, 7182 Bredsten

Nogle af de værdier, jeg besidder og ligger vægt på i mit arbejde med børn er

NÆRVÆR- OMSORG- TRYGHED- TILLID- KREATIV

For mig er det vigtigt at skabe tryghed for det enkelte barn og møde barnet, hvor det er. Alle børn er noget ganske særligt og der er i min dagpleje plads til forskelligheder. Ligeledes har alle børn ret til at være en del af fællesskabet (inklusion).

Jeg gør meget ud af, at børnene får skabt gode sociale relationer til hinanden og bruger tid på at gøre barnet klar til børnehaven. At arbejde med børn er meget livsbekræftende og et ansvarsfuldt arbejde som jeg brænder meget for, da jeg ved, at jeg kan være med til at gøre en forskel for det enkelte barn.

I gennem leg opnås en masse læring, så derfor er legen en vigtig del af hverdagen i min dagpleje. Derigennem udvikler barnet sprog, motorik, sociale kompetencer og meget mere. Jeg er temadagplejer, Have til Mave, hvilket kort sagt betyder, at børnene i deres køkkenhave (som er en naturlig del af vores legeplads) er med til at dyrke og passe frugt/grønt. Processen bliver nøje fulgt og når det endelig er tid til at høste afgrøderne, laver vi sammen mad af det. Det giver mange sjove og lærerige oplevelser. Vi bruger også meget tid ude, hvis børnegruppen tillader det.

Jeg kan lide at være kreativ og det smitter som regel af på børnene. Dog er det vigtigt for mig, at hverdagen tilrettelægges efter børnenes behov. En gang om ugen er vi i heldagslegestue, hvilket er rigtig godt for børnene, da det er med til at udvikle deres sociale kompetencer.

Et godt forældresamarbejde, der bygger på gensidig respekt og forståelse er en naturlig del af hverdagen i min dagpleje. Ligesom sund og alsidig kost er en del af hverdagen.

Jeg er gift med Jan og sammen har vi to børn (1994-1996). Når de har fri fra henholdsvis arbejde og skole er De alle en naturlig del af vores hverdag i min dagpleje.

 

Årsplan 2017 haver til maver:

 

Tilknytning

Dagplejepædagog: Charlotte Ysøe
Skriv dit barn op til dagpleje