Thamilchelvi Rajakulendran

  • Thamilchelvi Rajakulendran

    Kontaktoplysninger

    E-mail: thara@vejle.dk
    Telefon: 30544989
    Adresse: Koldingvej 123, 7100 Vejle

I min dagpleje gives der plads til det enkelte barns behov. Der sættes særligt fokus på, at hvert barn bliver inkluderet i aktiviteterne. I hverdagen ønsker jeg at have et tæt samarbejde med forældrene omkring børnenes trivsel og udvikling.

Jeg er meget aktiv, frisk, imødekommende og kan lide at få nye udfordringer. Jeg ser mig selv som en meget positiv, glad, nærværende og omsorgsfuld person med mange kreative ideer. Jeg holder rigtig meget af børn og deres umiddelbare måde at være på. Jeg glæder mig til at være sammen med dem.

Hvordan er dagplejen?
Børnene bliver passet i nederste etage, hvor jeg har et legeværelse, spiseværelse, køkken samt et toilet med plads til puslebord. Derudover er der en del gangplads, hvor børnene godt kan lide at løbe rundt og køre med biler. Desuden er der et rum ved indgangen til dagplejen, hvor børnene sover enten indenfor eller udenfor alt efter behov. Jeg har også en stor lukket have med legesager og legeplads. Dagplejen er dyr- og røgfri. 

Hvad kommer børnene til at lave?
Hver uge laver jeg en pædagogisk læreplan over de følgende dage, så forældrene har mulighed for at være orienteret om ugens forløb. En gang om ugen har vi legestue, hvor alle dagplejerne fra området mødes. Børnene får mulighed for at lære andre børn at kende og være sammen med dem. Oftest mødes dagplejerne tværs af hinanden, hvor vi sammen laver forskellige aktiviteter. Derudover hjælper børnene i køkkenet med mad samt at dække bord hver dag.

Hvem er jeg?
Jeg har boet i Danmark i 22 år og er oprindeligt fra Sri Lanka. Sammen med min mand har jeg to børn. Inden jeg kom til Danmark var jeg lærer i 5 år i Sri Lanka. Jeg startede på jobbet som dagplejer i 2006 og har deltaget i mange kurser omkring pædagogik, læreplaner, ICDP samt uddannet i inkluderende pædagogiske miljøer. 

Ønsker I at vide mere så er I velkomne til at ringe.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Hanne Seidenfaden
Legestue: Søndermarken C
Skriv dit barn op til dagpleje