Susanne Thomsen

  • Susanne Thomsen

    Kontaktoplysninger

    E-mail: sthom@vejle.dk
    Telefon: 30542958
    Adresse: Sønderhedevej 14, 7173 Vonge

Jeg vægter meget at børnene får tid og ro til at lege, samt får mulighed for at gøre legen færdig. Jeg ser det enkelte barn og møder det der hvor det er i sin udvikling. De skal lære at være gode ved hinanden, snakke pænt til hinanden, være fjollede sammen og spise og lave mad sammen. Jeg er meget ude i naturen med børnene i næsten alt slags vejr.

I hverdagen giver børnene mig meget glæde, gode snakke, grin og små bekymringer, som vi løser sammen. Når jeg får alt det, kan jeg ikke lade vær med at give dem glæde, kram og tid at høre deres historier igen. Jeg ser når de ikke har det så godt eller har en træls dag, og giver mig her ekstra tid og omsorg til dem. Det er vigtigt for mig at de lærer at være sammen i en mindre flok som venner.

Det er også meget vigtigt for mig at børnene får en god start på dagen.

Jeg er dagplejer på et lille landsted med meget natur omkring mig. Jeg har gode legemuligheder både ude og inde, som giver plads til fordybelse. Udenfor har jeg en stor legeplads, hvor der er en lille skov til, som er hegnet ind. Der er mange ting til at klatre i, balancere og gynge på. Der er en stor sandkasse og en græsplæne.

Inde er der meget plads til både de vilde og stille lege, til at læse eller bare slappe af. Både ude og inde bruger børnene meget nysgerrighed, motorik, sprog og fantasi.

Jeg er tilknyttet Vonge-gruppen. Vi har et tæt pædagogisk samarbejde. Vi tilstræber at holde heldagslegestue en gang ugentligt. Børnene får leget meget på tværs af grupperne og lærer at være sammen i større grupper. 

Jeg startede som dagplejer i 1995.

Jeg er født i 1968.

Jeg er gift med Peter og sammen har vi 3 børn. Louise, som er fra 89, Dennis fra 94 og Thomas fra 97.

Min pædagog er Lene Nielsen. Hun kommer en gang i mellem for at se til os. Vi får en snak om børnene og om vores hverdag her hos os.

Årsplan

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje