Susanne Rasmussen

  • Kontaktoplysninger

    E-mail: rasmu@vejle.dk
    Adresse: Kildeparken 15, 7120 Vejle

Hverdagen hos mig kan være meget forskellig og varierer med udgangspunkt i læreplanerne og efter det enkelte barns behov. For mig er det af afgørende betydning, at barnet har en tryg og god dag, og at jeg som dagplejer kan yde omsorg og nærvær. Derfor værdsætter jeg også at have et åbent og tillidsfuldt samarbejde med jer forældre.

Hvor vi bor, er der mange stier, hvor vi ofte går ture. På vores gåture synger vi og taler om det vi ser. Vores gåture ender ofte på en af de nærliggende legepladser, hvor gyngerne og rutsjebanen er populære. Bortset fra legepladsen, er Troldebakken også et sted, børnene og jeg nyder at besøge, da stedet udmærker sig ved at have mange dyr. Om foråret oplever vi bl.a. fårene blive klippet, mens vi om efteråret presser æbler til saft, som børnene får med hjem.

En gang om ugen er vi i legestue, hvor vi er tre dagplejere og tolv børn. Her har børnene mulighed for at komme lidt ud af de vante rammer og møde nye legekammerater.

Fødselsdage er i min dagpleje helt specielle dage, hvor fødselaren er i centrum. På disse dage er der traditioner for hygge med hjemmebag, flag og fødselsdagssange. Derudover er jul, påske og fastelavn højtider, vi fejrer både i legestuen og her hjemme. Ved førstnævnte hygger vi os med at lave dekorationer og gaver, som ungerne har mulighed for at tage med hjem under juletræet.

Med min pædagog Charlotte Ysøe har jeg et godt og åbent samarbejde. Hun kommer jævnligt på besøg, og giver mig i den forbindelse mulighed for professionel sparring.

Jeg hedder er født i 1958 og har været dagplejer siden 1996. Jeg er gift med min mand Jes, som arbejder for et energiselskab i Silkeborg, og sammen har vi tre udeboende børn ved navn Mikael, Jakob og Nanna. Ovenpå holder vores hund til.

Vi bor i et dejligt og røgfrit hus med lukket have, hvor der er gode muligheder for leg. Børnene kan foruden det meget legetøj bl.a. lege i den store sandkasse eller det tilstødende legehus, og under den tildækkede terrasse kan madpakken nydes og middagsluren tages. Jeg har et stort legerum på 20 m2 med gang og toilet, hvor børnene frit kan bevæge sig rundt. Vores hus er indrettet således, at der er direkte udgang til haven.

Jeg håber, min profil falder i jeres smag og glæder mig til et muligt, fremtidigt samarbejde.

Med venlig hilsen

Susanne Rasmussen

Tilknytning

Dagplejepædagog: Charlotte Ysøe
Skriv dit barn op til dagpleje