Sten Røjbæk

  • Sten Røjbæk

    Kontaktoplysninger

    E-mail: STROJ@vejle.dk
    Telefon: 30543271
    Adresse: Søndervang 55, 7323 Give

Forældresamarbejde: Jeg lægger vægt på et godt forældresamarbejde med dialog og åbenhed. Det er vigtigt for mig, at vi kan tale om barnet, barnets trivsel og udvikling og alt hvad der ellers er relevant,  for at give barnet en god hverdag både hos mig og også derhjemme.

Pædagogiske læreplaner: Jeg arbejder dagligt rundt om de pædagogiske læreplaner. Se evt. http://www.dagplejen.vejle.dk/Om-dagplejen/Laereplaner.aspx Jeg følger jævnligt diverse kurser, for at holde mig opdateret som dagplejer. Senest havde jeg kursus i inklusion.

Kost: I dagligdagen har jeg fokus på en sund og varieret kost. Vi bager en del brød selv, og dyrker også selv en del grøntsager. Dette er også en del af kommunens kostpolitik. Se evt. http://www.dagplejen.vejle.dk/Kost-i-dagplejen.aspx

Lidt om mig: Jeg bor sammen med Birgit Marquart, som også er dagplejer. Vi fungerer lidt som en stordagpleje, hvilket har den fordel, at vi kan dele os op, så de store børn får mere ude-tid, mens de små kan være mere inde, når det bliver for koldt for dem udenfor. På vores legeplads er der sandkasse, gynger, flere rutsjebaner, klatreborg og en lille skov, som også er hegnet ind til børnene.
Vi kommer langt omkring i aktiviteterne med børnene. Birgit og jeg har hver vores legestuedag, hvor jeg er sammen med 4 andre dagplejere. Her udveksler vi ideer, samt støtter hinanden.

Jeg er født d. 29. juli 1964 og har en datter, som hedder Bibi. Hun er født i 2005. Jeg bor i et røgfrit hjem. Min dagplejepædagog er Lene Nielsen, som kommer på besøg i hjemmet og i legestuen. Lene er med til det første besøg jeg har med børnene og deres forældre.

I skal være velkomne til at kontakte mig for yderligere oplysninger om et evt. besøg.

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje