Sonja Beck

  • Sonja Beck

    Kontaktoplysninger

    E-mail: sobec@vejle.dk
    Adresse: Gødsbølvej 64, 7184 Åst

At være i dagpleje hos mig betyder: Fysiske vilkår At dit barn bliver en del af hverdagen i et hyggeligt og åbent hjem. At dit barn bliver tilbudt sunde og hjemmelavede måltider, som barnet ofte selv er med til at lave. At dit barn en gang om ugen er i legestue, hvor det lærer at indgå i en større social sammenhæng, og hvor der er gode muligheder for fysisk udfoldelse og udfordring. At dit barn hver dag kommer ud og lege, gå tur eller på tur ud af huset. At dit barn udvikler sig fysisk og bliver støttet i at blive så selvhjulpet som muligt.

Sociale og pædagogiske vilkår At dit barn bliver mødt af en engageret dagplejer med stor faglig stolthed og som til stadighed udvikler sig pædagogisk. At dit barn bliver mødt hver dag med knus, kram og godt humør. At du som forælder bliver lyttet til og mødt med åbenhed og en fleksibilitet, der imødekommer dit barns behov. At dit barn udvikler sig socialt og lærer at omgås andre børn. At dit barn lærer at være en del af et lille trygt fællesskab, hvor vi synger, læser og leger sammen. At dit barn bliver mødt med en kærlig og omsorgsfuld pædagogik, hvilket giver dit barn en tryg og gennemskuelig hverdag med mange rutiner. At dit barn deltager i små daglige gøremål og praktiske ting.

Jeg har været dagplejer siden 1994. Jeg bor i et hus på landet (Åst) – tæt på skoven, med mange muligheder for ude liv. Her bor jeg sammen med Jørgen Peter, som er vognmand. Vi har 3 sammenbragte børn på henholdsvis 20, 22 og 23 år, som alle er flyttet hjemmefra. I vores hjem er der røgfrit og ingen dyr. Herudover er jeg tilknyttet pædagogen Lene Nielsen (20 13 84 85), som fører tilsyn – både her i hjemmet og i legestuen.

 

Tilknytning

Skriv dit barn op til dagpleje